joi, 7 noiembrie 2013

Parc pentru role, biciclete si skateboarduri pe Turnului

In centrul civic al Brasovului (in Parcul Magnolia) este un loc special amenajat unde pasionatii se pot rupe (uneori la propriu) in figuri folosind rolele, skateboardul sau bicicleta.

 Insa putini stiu ca un astfel de parc este si pe strada Turnului din Tractorul, in spatele garii CFR Brasov. Iesind din gara, prin celebrul tunel, ajungi in Parcul Tractorul, iar in partea dreapta se afla un teren amenajat pentru pasionatii de role, biciclete si skateboard. Deci copii, nu va mai riscati sanatatea cu skateboardul prin cartier.



Tot aici sunt si 2 terenuri de tenis (cu asfalt) si panouri de baschet. In imediata apropiere este si un teren... cica de fotbal. Dar e o bataie de joc. Revin alta data cu un articol pe aceasta tema.

Daca nu esti interesat de practicarea sporturilor extreme, la iesirea din tunel mergi in partea stanga a parcului Tractorul unde vei gasi o pista pentru role - viteza, teren de fotbal, aparatura fitness si bineinteles, patinoarul olimpic Brasov.





3 comentarii:

  1. Parcul arata super, parca e special conceput pentru sporturi extreme. Desi eu nu sunt din Brasov, o sa vin special sa incerc aceste piste. Tocmai ce mi-am achizitionat o pereche de role in care am investit destul de mult si sper sa merite.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Tot aici sunt si 2 terenuri de tenis (cu asfalt)"

    Corectare: 1 teren de tenis, nu 2. Planul original era 2 terenuri de tenis si unul de baschet dar a venit un destept si a considerat ca ar fii o idee buna sa amplaseze niste rampe pe unul dintre terenurile de tenis. Daca va uitati mai atent la poze se poate vedea ca pe langa si sub rampe se mai ascunde un teren de tenis.
    Oricum, ideea si intiativa e una foarte buna dar e prea putin. Un singur teren de tenis e prea putin. In timpul verii se inghesuie si 10-15 persoane la acel teren. Acolo mai e loc destul, nu inteleg de ce nu s-au facut inca 2-3 terenuri de tenis. Chiar daca se faceau 5 terenuri de tenis in totalitate tot nu era de ajuns in timpul verii dar tot era mai bine decat un singur teren. Acum un an (2013) fileul metalic similar gardului la terenul de tenis era destul de ok dar in ultima vreme unii au inceput sa joace si tenis de picior acolo iar la sfarsitul anului 2014 fileul e aproape unul imaginar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iata si un link cu planul original al parcului...

    https://www.google.com/maps/@45.6636971,25.6154976,149m/data=!3m1!1e3

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...