miercuri, 12 martie 2014

Un alt smecher in parcarea Lidl

Nu stiu daca il mai tineti minte pe "cel mai smecher din  parcarea Lidl" care a parcat  exact unde l-a taiat pe el capul... dar iata ca a aparut un alt smecher care a confundat parcarea cu o tarla...

Drept urmare, a lasat si el masina exact unde l-a taiat capul si a intrat la cumparaturi. De ce sa te mai chinui sa parchezi daca atunci cand faci asa ceva, doar (maxim) ajungi pe un blog unde face unu' misto de tine?

Nascocind prin arhiva, se pare ca a mai existat un alt smecher/prost parcand la fel... o fi vreo smecherie la mijloc.4 comentarii:

 1. Pe Victoriei vizavi de Eximbank la trecerea de pietoni trotuarul este ocupat zilnic de 3-4 de masini care stationeaza acolo desi parcarea pe aleea pietonala este strict interzisa. Oamenii care trec pe trecerea de pietoni nu mai au loc sa treaca intre ele. Cum e posibil asa ceva? Se intampla zilnic de cateva luni incoace, iar politia romana nu face nimic! E o rusine ce se intampla in Brasov! Sper ca cineva sa se autosesizeze. Multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. politistii sunt ocupati. spre exemplu eu stiu ca ei stau la panda la Gemenii, in fata cofetariei Saray (la giratoriile duble). Ok, nu e voie sa stationezi acolo, dar dau amenzi zilnic. In alte locuri nu se opresc macar o data sa amendeze un bizon.

   Ștergere
 2. Ala sunt eu, ce aveti cu mine, nu am deranjat pe nimeni!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba Gigi vezi poate sunt prin Spania, Italia... nu ne mai obosi pe noi...

   Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...