marți, 13 septembrie 2011

Salariu vanzator Lidl 2450 lei. Lidl face angajari!

Se fac angajari la Lidl

Magazinul Lidl din Tractorul face angajari pe posturile de vanzator si sef adjunct.

Conform anuntului postat in magazin, salariul brut al unui vanzator poate ajunge pana la 2450 ron, iar al sefului adjunct pana la 3700 ron.

Au mai facut public si salariul sefului de magazin care poate ajunge pana la 6000 ron, insa aceasta pozitie nu este libera la magazinul de pe strada Turnului.






Dupa cum spune si anuntul, salariile sunt "pana la" suma respectiva, deci in functie de experienta, studii si ce-or mai vrea ei. De asemenea, este vorba de salariul brut, adica cel de dinaintea aplicarii impositului, CAS, somaj, si multe alte taxe existente in Romania.

Cum ti se pare... te-ai baga sa lucrezi la ei?

Update 16 septembrie 2011: Acelasi afis este si la magazinul Lidl de pe Saturn cu posturi disponibile pentru vanzator si sef adjunct.

14 comentarii:

  1. Anunţul ăsta e şi la Sibiu. PÂNĂ LA vrea probabil să însemne că ai putea ieşi la pensie cu salariul ăsta peste 20 de ani. Este IMPOSIBIL ca Lidl să ofere salarii aşa de mari când pe piaţă (celelalte hypermarkets) oferă 700 lei + bonuri de masă (la debutanţi, fireşte).

    RăspundețiȘtergere
  2. Un calcul simplu arata ca angajatul va ramane in mana cu "pana la" 1730 ron.

    Deci cu salariul asta de pana la 1730 ron esti angajat, nu il vei avea abia cand iesi la pensie. Cu siguranta doar cineva cu experienta va primi banii astia. Nu a zis nimeni ca orice incepator va avea atat.

    RăspundețiȘtergere
  3. 2450 sunt aprox 550 euro, adica o treime din salariul pe care il ofera in germania, belgia sau olanda.

    salariul, din punctul meu de vedere, este direct proportional cu calitatea servicilor deci mai bine angajezi 2 in loc de 3 si le dai salarii mai mari putin decat sa ai angajati care sa nu regrete daca ii dai afara.

    Sorin

    RăspundețiȘtergere
  4. salar este 1300 ron net fara bonuri de masa ...lucru de 12ore pe zi ...chear si 7 din 7 zile...compesare ulterior

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci se incadreaza in acel salariu de maxim 1730 de lei pe care il calculasem.
    12 ore? Va tin cam mult pe baricade

    RăspundețiȘtergere
  6. Salariul este de 1780 brut in primul an 1300net ,dupa un an ai 2200 brut adica 1600 net 8 ore pe zi 2 libere pe sapt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim de clarificari. Béranger era departe de adevar si in necunostinta de cauza se pare ;)

      Ștergere
    2. pt anonim: pe ce post lucrezi? eu am fost acceptat la lidl si mai trebuie sa sa merg la stabilirea detaliilor contractului si sincer chiar nu stiu la ce sa ma astept dpdv financiar ....ca am auzit multe.Mersi

      Ștergere
  7. Salariul la Lidl pt un casier in primul an este de 1780 brut 1250 net in anul 2 2200 brut 1700 net iar in anul 3 3200 brut 2100 2200 net lucrez la ei de 1 an si stiu dar se munceste fff mult.vanzatorul baga si marfa la raft la fel k seful de magazin si k ceilalti sefi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o diferenta cam mare prin sporul acesta de vechime de la 1250 la 2200 salariu net. Intr-adevar este de apreciat ca un angajat sa fie rasplatit pentru fidelitate... insa pentru un astfel de job si un om cu vechime 6 luni stie deja sa faca totul si e extrem de frustrant pentru el sa stie capentru acelasi lucru, facut LA FEL, altii primesc mai mult.

      Dar repet, este de apreciat ca se premiaza fidelitatea angajatilor.

      Ștergere
  8. si eu am auzit ca salarile sunt foarte bune la lidl cel putin in SF Gheorghe iau in mana 1500 ron vanzator,lucrator comercia.acum vreau sa stiu daca cu experienta de un an la peny market as putea ajunge sa lucrez acolo.pentru ca am auzit ca nu ajungi asa usor la lidl doar daca ai cunostinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Sf Gheorghe nu stiu cum e, dar in Brasov stiu ca nu se intra numai pe pile. Sunt 4 magazine si e loc pentru toata lumea. Oriunde e loc de oameni pregatiti, ca si astia pe pile nu se omoara cu munca si tot trebuie cineva sa tina statistica in spate si sa iasa bine in fata sefilor.

      Ștergere
  9. Actual cam care ar fi salariile, conditiile de lucru in cadrul lidl Brasov?

    RăspundețiȘtergere
  10. BUNA LA CODLEA NU SE INTRA PE PILE SI LARALUL E DE 1100 IN MANA DAR SEFA DE MAGAZIN E CAM CU NASUL PE SUS NIMENI NU SA INTREBAT DE PLECA LUMEA DE LIDL CODLEA NU CREDETI CA AR TEBUIE SA SE FACA O ANCHETA

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...