sâmbătă, 1 octombrie 2011

De ce unii brasoveni care stau la bloc au garaje, iar altii nu au nici macar un loc de parcare?

Fiecare garaj din imagine ocupa cel putin 2 locuri de parcare.

Am vazut astfel de garaje construite printre blocuri in cartierul Noua (in zona strazii Rozmarinului), in cartierul Astra (in zona strazilor Cometei - Stefan cel Mare) sau chiar si in Centrul Civic (in spatele cladirii Cobco de pe Iuliu Maniu sau in spatele blocurilor delimitate de strazile Kogalniceanu, Grivitei si 13 Decembrie). Cu siguranta sunt mult mai multe prin Brasov.

Insa care este regimul acestor constructii? Utilizatorii sunt proprietarii acestor "cutii"? Platesc impozit si pentru garaj?

7 comentarii:

  1. garajele s-au facut prin anii 2000 iar parcarile noi din 2007-2008 . ai vrea sa darame garajele oamenilor ca sa mai apara 3 parcari noi? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. N-as vrea sa le darame, desi stiu cateva locuri unde au fost obligati sa le darame pentru ca nu aveau autorizatie de constructie.

    Pana la urma cum intri in posesia unui astfel de garaj? Primaria le vinde? Se plateste impozit anual, la fel ca la o locuinta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Unele sunt construite recent acolo pe Cometei, nu in 2000.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din sursa sigura va pot spune ca nu a "scapat" nimeni fara sa plateasca impozit pe acele garaje. Pe unii "posesori" i-a pus scripcaru chiar sa plateasca retroactiv, asa ca stati linistiti fratilor, stie moldoveanu sa adune bani la bugetul local, bani din care se mai"infrupta" si el si prietenul lui butuza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca nu cunosti situatia e mai bine sa iti vezi de treaba. Toate garajele sunt proprietate privata si platesc impozit. Majoritatea au fost construite in anul 1965 de catre societatea de constructii a statului comunist. Ultimele 4 au fost construite dupa primirea autorizatiei in urma sedintei Consiliului judetean din 29.11.2008.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...