vineri, 6 ianuarie 2012

Consultatii ORL gratuite pentru copii

Conducerea Spitalului Sf. Constantin din Brasov a decis initierea unei noi campanii pentru consultatii ORL gratuite la copii, care sa coincida si cu vancanta de inceput de an. Toate acestea datorita succesului campaniei desfasurate anul trecut.

Astfel, in perioada 6 – 14 ianuarie parintii isi pot programa din nou copiii la ORL pentru consultatii sponsorizate de Fundatia Clinica Sf. Constantin, in limita a 80 de locuri. Cu sprijinul Fundatiei, copiii care necesita interventii chirurgicale in sfera ORL vor beneficia de sponsorizare pentru toate serviciile presupuse de intervenție (suplimentar față de serviciile deja decontate de CAS prin biletul de trimitere): consultația inițială, consultul preanestezic, intervenția, anestezia, spitalizarea și tratamentele din spital.



Pentru programări și informații părinții se pot adresa la Recepția Spitalului Sf. Constantin din Str. Iuliu Maniu 49, sau la unul din numerele de telefon: 0268.300.300, 0368.800.801, 0751.51.87.82, 0733.008.008 (de luni pana vineri intre 7:30 si 20:00). Campania se desfasoara intre 6 si 14 ianuarie 2012, iar programarile pentru consultatii se fac in limita a 80 de locuri. Mai multe detalii aici.

2 comentarii:

  1. O cunostinta de-a mea si-a dus copilul la un control din asta gratuit (nu stiu la ce clinica). Analiza a fost facuta gratuit de catre o asistenta insa interpretarea rezultatului acesteia se facea de catre medicul specialist contracost...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca e cazul pentru Spitalul Sf Constantin. Oricum merita incercat daca cineva chiar are nevoie.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...