vineri, 21 octombrie 2011

Promotie la Spitalul Sf. Constantin: operatii ORL gratuite pentru copii

Cabinet consultatii ORL la Spitalul Sf Constantin din Brasov
(foto: spitalulsfconstantin.ro)
In perioada 24-31 octombrie 2011 Spitalul Sf. Constantin din Brasov ofera gratuitate pentru consultatiile si operatiile ORL pentru copiii cu varste de pana la 14 ani.

Asadar... consultatia initiala, consultul preanestezic, interventia, anestezia, spitalizarea si tratamentele din spital vor fi suportate de catre Fundatia Clinica Sf. Constantin. Spitalul Sf. Constantin ofera si servicii decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate in baza biletului de trimitere.


Iata lista de medici ORL din cadrul spitalului Sf. Constantin din Brasov:
Dr. Sorin Sabau, medic primar O.R.L., medic sef sectie
Dr. Claudia Boldea, medic specialist O.R.L.
Dr. Corneliu Vascu, medic primar O.R.L.

Pentru programari si informatii se pot obtine prin telefon (0268.300.300, 0368.800.801, 0751.51.87.82, 0733.008.008) sau direct la receptia spitalului din strada Iuliu Maniu nr 49. (sursa)

2 comentarii:

  1. Buna ziua,ma numesc Ana-Gabriela Gorcea!! Fetita mea are Hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala medie de gradul 1,diagnosticata la varsta de 3 ani!!!Se presupune ca a pierdut din auz in urma unei otite seroase care nu a fost tratata corespunzator!!!As dori sa aflu daca se poate trata sau opera undeva in strainatate!!!!Mentionez ca fetita mea are proteze auditive de 9 luni!!! Va multumesc si astept raspuns pe adresa mea de e-mail:b_anagabriela@yahoo.co.uk Cu mult respect Ana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate nu am nicio legatura cu Spitalul Sf Constantin sau cu medici \ spitale \ ORL in general. Doar fac publice aceste informatii.

    Nu am gasit vreo adresa de mail de la Spitalul Sf. Constantin pentru a le trimite cererea ta. Incearca sa suni la numerele de telefon pe care le-am mentionat in articol sau sa iei legatura cu un medic specialist ORL...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...