marți, 8 mai 2012

Unde au plecat maidanezii in 2011?

Uitandu-ma pe raportul de anul trecut privind activitatea serviciilor publice din subordinea Primariei Brasov si a Consiliului Local Brasov mi s-a parut interesanta activitatea Serviciului public Politia Animalelor Brasov.

Cum adica Politia animalelor? Nu stiam ca exista asa ceva in Brasov. Insa din activitatea Serviciului reiese ca astia nu sunt altceva decat HINGHERI! Adevarata Politia Animalelor asa cum vedeti pe Animal Planet care exista in America se ocupa si de situatiile in care oamenii chinuie animalele si chestii din astea. La noi vezi doar la stiri, ca Politia Animalelor Brasov nu a prins niciun "infractor" de genul acesta.



Asadar hingherii brasoveni ... hmmm ... Politia Animalelor Brasov, a ridicat de pe domeniul public un numar de 717 caini in anul 2011 din care numai 28 au fost revendicati, iar altii 339 au fost adoptati.

Din pacate alti 352 de caini au fost predati la SC Protan SA. Cu ce se ocupa Protan? Colectarea si neutralizarea deseurilor animale!

Adica... i-au hacuit :(

Mai mult, din documentul amintit am citit ca 352 de caini au fost trimisi la Protan, desi adunand cazurile reiese ca 352 + 339 + 28 = 719 caini, nu 717 cum au declarat. 2 caini au fost trimisi la Protan fara acte?

Documentul mentionat este dispobibil pe siteul Primariei Brasov brasovcity.ro

Un comentariu:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...