sâmbătă, 1 decembrie 2012

Adio, Animal Planet! Adio, Discovery!

Tocmai am primit un sms de la RCS&RDS:

"Noi programe din decembrie: DigiAnimalWorld si BBC Entertainment! Vor inlocui Animal Planet  si Discovery Channel, care ies din grila la 01.12.2012"


Romani, asta este cadoul RDS de Ziua Romaniei: restrictioneaza accesul la cultura! Animal Planet si Discovery Channel sunt canale cu documentare si emisiuni noi si fascinante! RDS, prin canalele proprii nu face decat sa cumpere documentare invechite, uneori chiar de la Discovery. Insa ultimele noutati ne sunt interzise! Ati vazut vreo echipa Digi sa filmeze un documentar? Ei au 3 canale de fotbal pentru care fac investitii!

RDS s-a plans ca tarifele percepute de reteaua Discovery sunt de 3 ori mai mari. Ia sa vedem acum ca ne scad facturile la RDS dupa ce au facut o asemenea economie prin interzicerea acestor posturi (care in multe cazuri erau trecute in contractele cu clientii si nu aveau acordul CNA pentru a le scoate din grila de programe)!

13 comentarii:

  1. niste lichele astia de la RDS. in februarie imi expira contractul si renunt la ei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandesc serios si eu la acelasi lucru...

    RăspundețiȘtergere
  3. astia de la RDS au avut o avalansa de actiuni care au nemultumit clientii. au inceput anul trecut cand au ignorat luni intregi decizia CNA care-i obliga sa bage gspTV in grila (nu sunt fan, dar sfidarea lor ma enerva), reorganizarea stupida de acum vreo 2 luni in care si-au pus canalele lor in top si acum au pus capacul cu Discovery

    RăspundețiȘtergere
  4. o idee pentru un articol nou: ce alternative avem pentru cablu in brasov (preturi si pachete).
    pe mine personal m-ar interesa fara antena satelit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la prima "vedere" nici nu stiu daca exista alta varianta pe cablu. iar antenele mi se par o chestie la fel de urata pentru blocuri cum e si izolarea haotica a apartamentelor

      Ștergere
    2. Am un prieten care si-a bagat iptv de la romtelecom si e multumit...
      iti vine cu cablu de net in casa si un reciver la fel care digiboxu in care bagi cablu de net...

      Ștergere
    3. iptv il poti cauta pe net gratis... sunt mai multe softuri de genul

      Ștergere
    4. Da, dar iti trbuie calculator si tv tuner.

      Ștergere
    5. nu stiu cum e cu iptv, dar intr-adevar si eu am un soft pe laptop unde prind o gramada de canale fara tv tuner si fara cablu

      Ștergere
  5. eu sunt curios daca a renuntat careva... ca din gura e super simplu de zis.

    Eram curios si cu alternativa cati se duceau, din comoditate...

    Sunt chiar curios cati chiar se uitau pe Discovery in ultima vreme.

    Sunt curios de ce nu se face pachet separat pt Animal Planet si Discovery Channels cum e la HBO sa vedem cati se aboneaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. partea cu pachetul separat ca la hbo cred ca era mai costisitor pt RDS. Ei cred ca platesc o suma fixa catre reteau Discovery, indifierent de cati abonati au ei la canalele respective. Asta nu e o scuza ca au renuntat la ele.

      Eu unul prefer sa ma uit la documentare decat la stiri (de la noi). Astia cu antenele si realitatile lor sunt prea partinitori.

      Ștergere
    2. Discovery Channel și Animal Planet, aparținând Discovery Networks ocupă locul întâi, respectiv locul trei în topul celor mai urmărite posturi de documentare. Între ele se află National Geographic, potrivit paginademedia.ro.

      Discovery era, aşadar, cel mai urmărit canal de documentare, până la scoaterea postului de pe rețeaua de cablu RCS și de pe platforma prin satelit Digi.

      În ianuarie – noiembrie, Discovery Channel a fost lider de audiență pe segmentul posturilor de documentare, cifrele postului de televiziune oscilând între 13.000 de telespectatori, în medie, pe minut, pe intervalul all day şi 22.000 de telespectatori.

      Animal Planet, care aparţine Discovery Networks, ocupă locul trei în audiențe, cu o medie de 5.000 – 9.000 de telespectatori în medie, pe minut.

      Ștergere
  6. MECIURILE DE FODABAL SI SPORT IN GENERAL ..

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...