joi, 16 mai 2013

Culmea shoppingului la Lidl

Oricand mergi la cumparaturi in oricare din magazinele Lidl din Brasov, este imposibil sa nu te incurce cutiile cu marfa dintre randuri. Niciodata nu sunt angajati suficienti pentru a pastra o ordine decenta, de a aranja produsele pe rafturi si de a elibera culoarele pentru clientii dornici sa "arunce" cu bani in ei!


Culmea culmilor este ca si daca ar elibera toate acele culoare vesnic pline de cutii, in niciun caz nu ar incapea in magazin macar jumatate din carucioarele pe care le au aranjate in ordine la intrarea in magazin.

In schimb, desi e haos total prin magazinele Lidl... nici vorba sa introduca mult doritele cosuri de mana! Daca romanul e obisnuit sa-si faca cumparaturile calcandu-se in picioare, ei de ce ar lua masuri de bun simt?

Deci bine ca avem carucioare fara numar, fara numar ... mari si late... dar nu avem loc cu ele pe culoare!

3 comentarii:

  1. Daca e criza fiecare face un compromis...Lidl angajeaza mai putini, iar romanii suporta conditiile impuse de ei de dragul unor produse ieftine.

    RăspundețiȘtergere
  2. si, totusi, la sfarsit de zi rezulta o suma foarte frumusica oricat v-ati incurca voi printre cutii pentru a vi se asigura marfa la raft si a va multumi ifosurile de romani parveniti

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...