marți, 6 septembrie 2011

Program laboratoare foto Uranus



Laboratoare foto pe strada Uranus, cartier Astra, Brasov
 
Pe strada Uranus exista mai multe laboratoare foto: Kodak Cosmos Foto Digital, Kodak Super Foto digital, Foto Gruia Kodak digital si mai e si un laborator Fuji.


Cosmos foto digital - str. Uranus Brasov

Laboratorul foto Kodak "Cosmos Foto Digital" este situat pe strada Uranus nr 19 (vis-a-vis de fostul cinema Cosmos / discoteca No Problem sau viitor magazin Billa).

Programul este de luni pana sambata 8:00 - 20:00, iar duminica 9:00 - 14:00. Adresa de mail: cosmos.foto@gmail.com si telefon 0268330303. Update mai 2012: Noul program este Luni-Vineri: 09-19, Sambata: 09-14, Duminica: Inchis.

Acesta este prima mea optiune: fotografii mai ieftine si albume (spre exemplu Photo Explorer cu foita de pergament) chiar si cu 90 ron mai putin decat la laboratorul de peste drum (urmatorul in lista).




Super Foto digital - str. Uranus Brasov
 Laboratorul foto Kodak "Super Foto expres digital" este situat pe strada Uranus 17 (langa magazinul Billa).

Programul este de luni pana sambata 8:00 - 20:00, iar duminica 9:00 - 14:00 (update ianuarie 2013: laboratorul este inchis duminica). Numar de telefon 0268312561.

Update decembrie 2012: Adresa de e-mail este sfefoto@yahoo.com unde puteti trimite fotografiile pe care doriti sa le printati cu specificatiile pe care le doriti ( marime, hartie etc) iar apoi va ridicari comanda de la punctul de lucru. Astfel economisiti timp si evitati sa asteptati printarea fotografiilor.






Foto Gruia
Kodak digital, str. Uranus Brasov
 Laboratorul foto Kodak "Foto Gruia Kodak digital" este situat pe strada Uranus Brasov, la 2 blocuri distanta de Cosmos Foto Digital inspre bulevardul Saturn.

Programul este de luni pana vineri 10:00 - 18:00, sambata 10:00 - 14:00, iar duminica este inchis.











Laborator foto Fuji Digital
strada Uranus din Brasov

Laboratorul foto Fuji Digital de pe strada Uranus din Brasov are program luni - vineri 8:00-20:00.










In apropiere (pe o raza de 1 km) se afla si  laboratorul foto Sasu din Parcul Somes.

12 comentarii:

  1. Multumesc mult de contacte, chiar le cautam si nu reuseam sa la gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, am dori sa actualizati informatiile despre laboratorul foto Cosmos Foto Digital. Programul de lucru este diferit acum. Gasiti mai multe detalii pe pagina de contact a site-ului nostru http://cosmosfoto.ro/contact

    Multumim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca s-a scurtat programul, insa era si cazul. Domnul era tot timpul prezent la datorie inca de acum 9-10 ani daca tin bine minte. Spor!

      Ștergere
  3. Buna ziua .
    Va rog sa-mi spuneti la care dintre aceste laboratoare pot face poze tip pasaport ?!
    Multumesc anticipat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laboratorul foto Kodak "Super Foto expres digital" si Laboratorul foto Kodak "Cosmos Foto Digital" sigur fac poze de pasaport.

      Ștergere
  4. Bona ziua, dorim sa actualizam informatiile in legatura cu laboratorul "Super Foto Express" Uranus nr. 17. Adresa de e-mail este sfefoto@yahoo.com unde puteti trimite fotografiile pe care doriti sa le printati cu specificatiile pe care le doriti ( marime, hartie etc) iar apoi va ridicari comanda de la punctul de lucru. Astfel economisiti timp si evitati sa asteptati printarea fotografiilor. Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua as dori sa stiu daca acum e orarul de la 8 la 20

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde se pot cumpara filme 35mm alb/negru sau color in Brasov? Multumesc.

    Adrian

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...