vineri, 7 iunie 2013

RATBV face greva. Ce fac calatorii?

Uimirea a fost mare pentru brasoveni sa vada, dis de dimineata, cozile de autoturisme de pe strazile orasului. De obicei cand ploua... soferii par mai grabiti, masinile sunt mai multe... insa acum era altceva...

Lipseau din peisaj autobuzele, troleibuzele si microbuzele RAT! Lipseau si taxi-urile din parcari, dar ei nu erau in greva. La dispecerate primesti acelasi mesaj: nu sunt masini libere, toate au clienti. Mana cereasca pentru taximetristi greva asta RAT!

Dar daca ai abonament pentru transportul PUBLIC ce mai faci cu el? E transport public, deci nu poti face greva de capul tau. Eu cel putin asa vad situatia. Tu daca faci greva si nu mai mergi la serviciu nu cred ca ti-ai mai primi salariul sau poate chiar te da afara.

Situatia asta cu greva RAT imi aduce aminte de celebrele greve din anii '90 de la uzinele ceausiste, cand ieseau muncitorii de la Steagu, Rulmentul si Tractorul in strada si totul era blocat. Mai circulau doar ambulantele.

Aviz celor de la RATBV: vedeti unde s-a ajuns cu Steagu, Rulmentul, Tractorul dupa atatea greve? Nu cred ca e cazul, inca. Totusi... sunteti nemultumiti de salarii, dar si noi suntem nemultumiti ca o banala calatorie cu autobuzul costa 2 lei.

Daca aveti vreun 'prieten' pe la DNA care vrea sa va curete o sa fiti acuzati de 'subminarea economiei nationale' ca au intarziat brasovenii la locurile de munca :)

Un comentariu:

  1. Si traficul e plin de "sunday drivers" deci e un haos total pe strazi. Taximuisti se grabesc sa prinda cat mai multe comenzi si fac pe regii soselelor si asa mai departe...
    Ploaia asta face ziua sa para si mai de cacat decat e...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...