miercuri, 6 noiembrie 2013

Review Hotel Kronwell - cam cu cantec

Foto din arhiva de pe vremea cand ardea My Place-ul.
Ce noroc ca a ramas neatins Kronwell-ul!
In urma cu mai putin de 1 an, Hotelul Kronwell de la gara nici macar nu era inaugurat. Pe 17 decembrie 2012, mall-ul My Place ardea ca o torta, dar hotelul scapa nevatamat.

La vreo 10 luni de la inaugurare, hotelul Kronwell strangea vreo 200 de recenzii pe un site specializat in vacante si rezervari (booking.com).


Intre timp, Hotelul Ramada din Brasov a strans numai vreo 50 de recenzii in cei 2 ani de la inaugurare.

Si pentru a sublinia numarul suspect de mare al recenzilor despre hotelul Kronwell, il vom compara cu un "colos comunist"... inaugurat acum mai bine de 70 de ani, cu mult inaintea aparitiei internetului: Aro Palace. Batranelul Aro Palace, situat in centrul istoric al Brasovului, a strans numai vreo 80 de recenzii pe siteul booking.com   O fi pentru ca la Kronwell ai tableta in camera?

Ce parere ai?
Captura Google Search: recenzii Hotel Kronwell Brasov pe booking.com

Captura Google Search: recenzii Hotel Aro Palace Brasov pe booking.com

Captura Google Search: recenzii Hotel Ramada Brasov pe booking.com


4 comentarii:

  1. ehh, hai ca stim cu toti cum intra review-urile alea pe Bookin'. eu ma uit doar la critici , ca stiu ca la aprecieri 75 % e marketing.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nici criticile nu sunt tot timpul justificate. Mai sunt si haterii de la competitie sau clientii care s-au simtit jigniti ca la robinetul de la baie nu curge lapte.

      Ștergere
  2. Ar fi bine să aminteşti că hotelul e al lui Daniel Popescu, prietenul primarului Scripcaru şi că a primit fonduri de la stat pentru a fi construit. Am scris şi eu câteva cuvinte: http://foamea13.blogspot.ro/2013/03/kronwell-brasov-hotel.html

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...