marți, 30 august 2011

Accident grav pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Saturn


Criminalisti facand investigatii la locul accidentului de pe
Bulevardul Saturn din Brasov, marti 30 august 2011.
In plan indepartat este soferul implicat in accident

In urma cu o ora si jumatate a avut loc un accident grav pe o trecere de pietoni din Brasov. O masina a Postei Atlassib deplasandu-se pe bulevardul Saturn, dinspre Bucuresti spre centru, a lovit in plin o persoana pe o trecere de pietoni. Trecerea de pietoni este situata intre magazinul Lidl si Centrul Comercial Orizont 3000 (la statia de autobuze RAT - Neptun) si este prevazuta cu semafor care este actionat cu un buton de catre pietoni.
Din ce au declarat martorii nu este clar daca pietonul trecea sau nu pe culoare verde a semaforului. La fata locului a aparut un echipaj de politie pentru investigatii si o ambulanta care a transportat victima la Spitalul Judetean Brasov.



Se poate observa distanta pe care masina implicata in
incident a parcurs-o dupa trecerea de pietoni
  Sub privirile a zeci de curiosi politistii si-au continuat ancheta, ba chiar l-au OBLIGAT pe soferul implicat in accident sa ii ajute la masuratori. Criminalistii au fotografiat toate detaliile accidentului urmand ca o ancheta a politiei sa decida cine este de fapt vinovatul.
Aceasta trecere de pietoni de la statia Neptun de pe bulevardul Saturn este extrem de aglomerata facand legatura cu Piata Astra si scolile si gradinitele din zona. Din pacate astfel de accidente au loc destul de des, la trecerile de pietoni cu sau fara semafor, mai ales din cauza vitezei excesive cu care se deplaseaza soferii grabiti.

Privire din dreptul trecerii de pietoni: masina Postei Atlassib
si a Politiei Romane in stanga si oamenii care asteptau
autobuzul in statia Neptun din cartierul Astra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...