luni, 8 august 2011

Bloc in loc de parc pe strada Uranus din Brasov


Noua constructie de pe strada Uranus din Brasov
este ridicata pe locul unui parc dintre doua blocuri

Pe strada Uranus din Brasov, in apropierea intersectiei cu Calea Bucuresti, s-au demarat de ceva vreme lucrarile la un nou imobil amplasat pe spatiul verde dintre 2 blocuri cu 4 etaje.

Noua constructie cu autorizatie de la Primarie se ridica pe parculetul care era intre cele 2 blocuri din imagine. La finalizarea constructiei nu va ramane mai mult de 4-5 metri distanta intre blocuri.

Se continua politica comunista din mileniul trecut in care blocurile sunt inghesuite si confortul locatarilor nu conteaza.





Constructia ridicata in parc, iar pe fundal se observa
blocul vecin (cel situat inspre strada Calea Bucuresti)

De altfel, locatarii celor 2 blocuri existente sunt in marea lor majoritate pensionari ce nu au putut sa se lupte cu Primaria pentru a retrage autorizatia de constructie inainte de demararea lucrarilor.



Constructia ridicata in parc, iar pe fundal se observa
blocul vecin (cel situat inspre bulevardul Saturn)



 


Update 17 septembrie 2011: Constructorul nu sta degeaba, iar cladirea incepe sa prinda contur.

Bloc Uranus - 17 septembrie 2011

Update 27 octombrie 2011
19 mai 2012

5 comentarii:

  1. Nu pare ceva ce nu s-a mai intamplat pana acum. Oricum interesul lor e sa construiasca ceva ca sa traga si niste banuti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pun pariu cu voi ca adresa locatie este tot Uranus 1! Anomalie la anomalie si cu Uranusu'asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Treaba asta cu Uranus 1 este interesanta. Poate noul bloc are Uranus nr 1/2 daca Uranus nr 1 e luat de doua ori deja :)

    O sa incerc sa aflu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acolo a fost o casa, nu exista parc pe acel amplasament. Puteti sa vedeti si pe google la harti. Prin zona aceea e numarul 7 sau 9.

    RăspundețiȘtergere
  5. E vorba de str. Uranus nr. 7-9 iar aprobarea a fost dată cu încălcarea legii: reindesirea (să bagi blocuri între blocuri) este interzisă încă de pe vremea lui Ceaușescu. Același lucru a vrut să-l facă Scripi acum vreo trei ani și pe Zizinului nr. 14 dar acolo nu i-a mers, așa că noul proprieatar a plecat cu coada între piciore după ce a fost obligat să astupe groapa făcută pentru fundație.
    Iar acum, la sfârșitul lui iunie 2016, pe str. Maior Cranța nr. 4-8, Scripi a recidivat din nou cu figura asta a lui specifică: un Dorel a săpat cu buldozerul într-o pantă de 45 de grade o groapă cât toate zilele de-a dreptul la temelia unui bloc de 5 nivele, și ca atare blocul care e făcut din 1970 se poate prăbuși oricând în condițiile în care ploile antediluviene din ultimele două luni au făcut din sol o adevărată...mămăligă.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...