sâmbătă, 27 august 2011

Continua renovarea scolilor brasovene


Scoala Generala din Brasov in curs de reabilitare termica

Scoala Generala nr 2 din Cartierul Astra aflata langa complexul comercial Orizont 3000 este in plin proces de renovare. Unul din corpuri (corpul A) este aproape finalizat, in timp ce lucrarile la corpul dinspre bulevardul Saturn (corpul B) stagneaza de cateva zile.

In curtea scolii se afla si terenul de fotbal in aer liber ce poate fi inchiriat. Terenul beneficiaza de nocturna (vezi a doua imagine).


Sa speram ca aceasta scoala nu va avea soarta Scolii Generale nr 29 din cartierul Noua care dupa renovare a fost comasata cu Scoala Generalanr 9. Vezi articolul Scoala brasoveana renovata, dar semiabandonata.


Terenul de fotbal din curtea scolii de langa
complexul Orizont din Brasov

Istoric Scoala Generala nr 2 din cartierul Astra din Brasov:

Construita intre 1959-1960 ( actualul corp B) si 1966-1967 (actualul corp A), in cartierul muncitoresc "Astra", initial in cele doua cladiri a functionat o singura unitate de invatamant - Scoala Generala nr.10; din 1969 se vor infiinta doua unitati scolare distincte -Scoala Generala nr.10 si Scoala Generala nr. 22- iar in 2009, cele doua scoli se vor uni, in urma deciziei ISJ Brasov, intr-una singura - Scoala Generala nr.2 Brasov, cea mai mare unitate scolara de invatamant primar si secundar inferior din oras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...