vineri, 27 iulie 2012

Program si impresii magazin Dragon


Magazinul Dragon s-a dedeschis de curand pe strada Uranus din cartierul Astra. Situat in aceeasi locatie ca fostul magazin Maria, Dragonul se intinde pe o suprafata generoasa.

Programul magazinului Dragon este de luni pana sambata de la 8:00 la 21:00, iar duminica magazinul este deschis de la 8:00 la 18:00.



Magazinul comercializeaza diferite produse: paturi, lenjerii de pat, perdele, covoare, jucarii, articole pentru bebelusi (au un raft intreg plin de Pampersi), biciclete, mese de joaca pentru copii, farfurii, vaze, umbrele, jocuri, jucarii zburatoare, articole pentru baie si bucatarie, electronice, articole pentru mesteri, incaltaminte si multe altele.







Au mult mai multa marfa si mai diversificata decat vechiul magazin Maria (prin care de multe ori cam batea vantul) sau decat concurentii de la Albif din Brintex. Insa sunt mai slabi decat magazinul de chinezarii de la Oneves (care din pacate nu este asa de bine pozitionat ca Dragonul).

Am ramas socat sa vad boluri de sticla MADE IN FRANCE! Unde s-a ajuns daca si chinezariile se fac in Europa? Oare Pampersii sunt facuti in China? Adica pampersii prin definitie sunt de unica folosinta, exact cum sunt mai toate produselor chinezesti.

Una peste alta: produsele sunt de 2 lei, dar cred ca nu te asteptai sa intri intr-un astfel de magazin si sa cumperi lucruri care sa tina o vesnicie la un pret de nimic (este doar o formulare fiindca preturile nu m-au dat pe spate de ieftine ce sunt).

4 comentarii:

  1. Preturile sunt destul de umflate si multe produse au calitate indoielnica ,cred ca era ceva mai bun Maria ,insa si acesta a umflat mult preturile in ultimul timp.Am gasit mai produse mai ieftine la alte magazine mai mici din zona. Petru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am mai trecut zilele astea pe acolo si aceeasi a fost impresia: preturi prea mari

      Ștergere
    2. au si arme airsoft acolo?
      daca stiti vreun magazin airsoft in brasov spunetimi va rog!

      Ștergere
  2. sall.
    stiti cumva vre un magazin de unde as putea gasi arme cu bile si bile de 6mm de cumparat in brasov in ghimbav adk in tot judetul brasov daca stiti spunetimi va implor.
    ms1

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...