marți, 30 octombrie 2012

Concurs pe patine undeva in Brasov, ca Federatia nu stie unde

Cred ca si la FRP (Federatia Romana de Patinaj) s-a strans un lot de "conducatori" incompetenti. Dorind sa promovez acest eveniment, am crezut ca poate telefonul meu nu a surprins detaliul cu locatia evenimentului.

Am intrat si pe siteul FRPului si atasez si versiunea "full hd" a afisului pe care scrie ca INTRAREA ESTE LIBERA, insa au uitat sa mentioneze unde se tine evenimentul :))


Avand in vedere ca eu am fotografiat afisul pe un stalp din Brasov si ca printre sponsori se afla si Primaria Municipiului Brasov... ghicesc ca concursul are loc in Brasov. Si asta asa, pentru ca visez eu.. va pot spune mai exact ca are loc la Patinoarul Olimpic din Parcul Tractorul din Brasov.


Asadar, asta este stirea: In perioada 30 octombrie 2012 - 4 noiembrie 2012 are loc la Brasov concursul Krystal Skate of Romania.. National novice, junior and senior figure skating & ice dance competition. Nu ma intrebati de ce e totul in engleza, dar probabil organizatorii astia care au pus si frunza cu Romania pe afis se gandesc ca la 3 grade se plimba multi straini pe strada care sa citeasca afisele lipite pe stalpii de pe trotuar.

5 comentarii:

  1. pai era logic sa se tina acolo fiind singurul loc unde se putea tine... esti doar rautacios :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si toti strainii astia carora li se adreseaza afisul in engleza stiu?

      Ștergere
    2. pai nu am zis ca tu stii am zis ca e un singur loc unde se tine ;)

      Ștergere
    3. Asa e, asta e un fel de ghici ghicitoarea :)) nu-i bai, cine are de ajuns acolo se intereseaza ce si cum :)

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...