miercuri, 17 octombrie 2012

Cornul si laptele: un program ratat?

Mult comentatul program national Cornul si Laptele este de cele mai multe ori inteles extrem de gresit de elevi.

Am surprins acest grup de elevi care se distrau teribil intr-o statie de autobuz de langa scoala lor cum puneau cutii cu lapte la rotile autobuzelor care opreau in statie. Li se parea extrem de distractiv cum se spargea cutia cand autobuzul pleca din statie.

Nu a reusit nimeni sa-i invete (acasa sau la scoala) bunul simt....  murdaresc strada cu lapte si bineinteles ca au lasata colo cutiile sparte. Au fost certati de niste doamne, dar si-au vazut in continuare de chicoteli.

Pe principiul ce daca nu am nevoie, daca e gratis... vreau si eu... s-a ajuns ca in Romania statul sa finanteze programe care in cea mai mare parte sunt prost directionate, iar altii mor de foame.

4 comentarii:

  1. Din cate am inteles de pe un alt blog brasovean (brasovbuzz.ro)la o scoala generala li s-au oferit cornuri mucegaite si lapte expirat. Nu cred ca are rost sa aruncam cu noroi in acei elevi pana nu cunoastem toate datele problemei. Daca copilul meu ar primi asa ceva as prefera sa faca foamea decat o toxiinfectie alimentara. Nu e frumos ca l-au aruncat pe jos si au facut mizerie, puteau sa il dea la un animal.....dar u e frumos nici ca au ajuns sa fie bataia de joc a statului roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact. deci programul este unul ratat, iar elevii nu s-au comportat civilizat

      Ștergere
  2. damn,
    dupa ce am scris o juma de ora am dat previzualizati si s-a sters tot ce am scris
    pas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai depasit limita pentru editarea unui comentariu. Jumatate de ora e prea mult.

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...