vineri, 5 octombrie 2012

Program magazinul fanilor echipei de hochei Corona

Super echipa de hochei din Brasov ASC Corona 2010 si-a deshis un magazin pentru fani (fan shop) in incinta Patinoarului Olimpic din Brasov, din Parcul Sportiv Tractorul.

Fan shop-ul se gaseste la intrarea A a patinoarului olimpic. Intrarea A se afla inspre gara si calea ferata, prima dinspre tunelul de la gara.
--> Magazinul cu articole sportive (fulare, tricouri, sepci, pixuri, etc) a fost deschis la jumatatea lunii septembrie, iar deocamdata nu prea s-a bucurat de multi vizitatori, exceptand zilele in care echipa are meci. De aceea le dau o mana de ajutor, deoarece avem o echipa frumoasa de hochei, care cu sustinerea fanilor si a sponsorilor poate ajunge departe.

Programul fan shop-ului este de luni pana vineri de la 8:00 la 16:00, iar in zilele cand echipa ASC Corona 2010 Brasov are meci (sau daca alte echipe joaca aici) programul este de la 13:00 la 21:00.

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Din pacate abia cand am iesit m-am gandit ca nu m-am uitat la preturi, de fapt nu am intrebat... ca nu pareau a fi afisate. Aveam mai multe poze facute, dar telefonul meu e tampit si le-am pierdut. Mi-a lasat o impresie placuta magazinul sau poate ideea de a avea un fan shop chiar la patinoar.

      Ștergere
    2. si anul trecut au avut fanshop la inceputul sezonului dupa care s-a inchis. dar auzisem ca sunt niste preturi pentru "suporterii adevarati"... (adica scumpe)

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...