marți, 9 octombrie 2012

RDS schimba iar canalele in Brasov

Stimate abonat RCS&RDS, din 10.10 reorganizam tematic grila TV din Brasov. Pentru receptia tuturor canalelor efectuati scanare automata din televizor si decodor.

Dupa atatea schimbari neanuntate ale canalelor in listele  RDS, ma mir ca in sfarsit au trimis si ei o notificare prin sms. Dupa fiecare schimbare a trebuit sa imi reorganizez lista cu programe asa cum imi place mie. Acum cica o fac ei intr-o ordina ce tine cont de tematica.



Tematica aleasa de RDS, probabil, va fi: canale ce tin de RCS&RDS si restul. Deci ar trebui sa gasesc incepand cu pozitia 1: Digi 24,  Digi 24 HD, Digi Sport 1, 2 si 3, si corespondentele in HD ale Digi sporturilor, proaspat lansatele canale de documentare Digi World si Digi Life, Digi Film si DigiFilm HD, parca si canalul de muzica U TV e tot al lor. Aoleo, acum imi dau seama, astia nu au canal de desene animate? :)) Tot pe digital prin decodor mai au o gramada de canale Digi 24 locale prin Iasi, Timisoara, Constanta... deci asa primele 20 de canale vor fi cele de la RDS.

Ca sa nu fie amendati din nou de CNA ca ii bruiaza pe Antenisti... le-au rezervat canalul 69.1, 69.2, 69.3 pentru Antene. GSP TV probabil il vor sari din nou din schema ca si asa nu se uita nimeni. Sa nu mai zic de Euforia TV.

2 comentarii:

  1. Am mai pierdut si seria Discovery...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vor sa dreaqa busuiocul cu niste tombole in luna decembrie cu premii "interesante" daca sunt pe bune: tablete, smartphoneuri. asta ca sa mai stearga din pata neagra creata prin disputa cu Discovery. O sa scriu un articol despre "promotie"

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...