joi, 24 noiembrie 2011

Lidl renunta la tichetele cadou si bonurile de masa


Fara bonuri de masa la Lidl! Fara tichete cadou la Lidl! Doar cash si card in curand! Sau mai degraba cash avand in vedere ca uneori se intampla sa nu le functioneze POS-urile. Alege intelept :))

Incepand cu mai bine de o luna in urma Lidl a dat startul reducerilor de modalitati de plata. Astfel, la Lidl nu mai sunt acceptat sau in curand nu vor mai fi acceptate urmatoarele tichete cadou sau bonuri de masa:







- incepand cu data de 20 octombrie 2011 la Lidl nu mai sunt acceptate tichete cadou si bonuri de masa EDENRED (ACCOR)
- incepand cu data de 24 noiembrie 2011 la Lidl nu mai sunt acceptate tichete SODEXOPASS
- incepand cu data de 25 noiembrie 2011 la Lidl nu mai sunt acceptate tichete cadou CADOUPASS si SMARTPASS
- incepand cu data de 17 noiembrie 2011 la Lidl nu mai sunt acceptate tichete de masa GUSTOPASS
- incepand cu data de 21 ianuarie 2012 la Lidl nu mai sunt acceptate tichete cadou CADHOC si bonuri de masa CHEQUE DEJEUNER

13 comentarii:

  1. Isi dau singuri in cap. Tinand cont ca majoritatea magazinelor Lidl sunt prin cartierele "medii" ale oraselor si ca produsele lor sunt sub medie in general, e o idiotenie sa nu mai primeasca bonuri. Clientul isi va baga picioarele si se va duce pana la Real&Co si in curand va bate vantul prin Lidl. Sa nu uitam totusi ca multi dintre noi primesc bonurile alea cam cu japca, ca deh asa se poarta....deci ce sa facem cu ele? Cumparam haleala

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi se pare o strategie foarte proasta de marketing decizia de a renunta la bonuri. Si decizia de a intra pe segmentul de publicitate agresiva in media nu imi place. Campaniile au efectul scontat: mai multi clienti in magazine! Desi ei nu s-au gandit ca suprafata magazinelor e aceeasi. S-a ajuns sa stai o gramada de timp la coada. Ca sa nu mai zic de blocajele din magazin ca nu e spatiu pentru carucioarele alea imense.

    RăspundețiȘtergere
  3. Corect, exact asa am facut si eu ieri. Nu eram sigura daca mi le accepta sau nu (mama imi spusese ca ea stia ca nu mai accepta nici Cheque si am zis ca n-am chef de surprize), asa ca am renuntat la a mai intra in Lidl si m-am dus in real.

    Si cu carucioarele... mereu ii blestem ca n-au cosuri. De obicei am intre 3 si 10 produse, si nu e placut nici sa ma plimb cu caruciorul monstru aproape gol, nici sa car mai mult de doua chestii in brate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Desi stiam ca tichetele cadou CADHOC inca sunt acceptate la Lidl am avut surpiza ca o casierita sa nu stie. A fost nevoie sa se consulte cu seful de magazin ca sa mi le primeasca :))

    Sper sa introduca cosuri din acelea de mana. Nu ar mai fi asa harababura in magazin.

    RăspundețiȘtergere
  5. CCS

    Dar tichetele RESTAURANT sunt acceptate? In magazinul nou deschis in Suceava, aceste tichete au fost refuzate la caserie desi la intrarea in magazin se specifica pe un anunt ca se pot face plati si cu bonuri de masa fara sa se specifice clar firmale de la care sunt acceptate aceste bonuri! Consider ca este o dezinformare a clientilor iar protectia consumatorului ar trebui sa ia masuri!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am platit zilele trecute cu tichet cadou CADHOC si mi-au zis ca inca primesc si bonuri de masa CHEQUE DEJEUNER. Din cate stiu nu mai primesc bonuri de la alte firme, iar din ianuarie o sa renunte si la astea.

    RăspundețiȘtergere
  7. o sa piarda mult refuzind tichetele de masa

    RăspundețiȘtergere
  8. management de rahat, ca sa nu zic cuvantul urat. Oare au marketing? Ei işi pierd clientii, şi ce ăşi vor freca mâinile de bucurie supermarketurile şi hipermarketurile, magazinele de cartier chiar si Pr*fi. Îşi dau singuri cu parul în cap.
    Nu o sa-i ajunga nici pe cei de la Pr*fi in 10 ani, să nu mai vorbim de C*ra, Re*l, Ka****nd, Bi**a, Pe**y etc. Ka****nd nu are cariucioare de mână în rest toate hipermarketurile, supermarketurile si magazinele mici au cosuri de mână.
    Lidl are nevoie de un om capabil la management, nu de unul care sa dea cu bata in balta.
    VREM INAPOI PLUS.
    NU VOR REZISTA PE PIATA MULT, MAXIM UN AN POATE DOI, DACA AU MANAGEMENTUL DEZASTRUOS.

    RăspundețiȘtergere
  9. Comparativ cu alte supermarket-uri, la Lidl bate vantul in ce priveste clientii. Oare de ce? Un motiv ar fi faptul ca nu mai primesc tichetele de masa.Omul se duce si cumpara intai cu tichete si abia dupa ce le termina cumpara cu bani. O sa se inchida curand daca nu schimba ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. M-am bucurat cand sa-u transformat din PLUS in LIDL deoarece am vazut ca aduceau produse mai de calitate. Acum, insa se vede ca se duc la vale. Intr-o za vam vedea cum vand si ei reteaua la altii mai ,,voinici,,! Apropo de bonuri, in noiembrie am cheltuit bonurile la ei, iar in decembrie cand am ajuns cu caruciorul plin la casa, pe un ton ironic mi-a zis fata ,,Nu vedeti afisul ala ce scrie?,,

    RăspundețiȘtergere
  11. era la Lidl in Tractorul cumva? :)) sunt niste gretosi si gretoase pe acolo!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...