marți, 15 mai 2012

Ungurii se bat intre ei pentru Transilvania noastra

Campania electorala a inceput, iar UDMR joaca deja murdar. Nu la adresa partidelor traditionale romanesti, ci la adresa altor partide unguresti.

Sincer, nici nu stiam ca exista alte partide unguresti in Romania. Ei sunt cu electoratul lor, noi cu partidele noastre. Dar care e miza pentru udemeristi?

Au pus clar tinta pe orasele unde sunt destui maghiari pentru a desfasura campanie electorala, iar acolo joaca murdar. Apropo: Botosani si Suceava oare au sucursale UDMR? :))


Astfel i-am vazut pe tinerii ungurasi lipind afise pro-UDMR, culmea peste alte afise! Desi panourile stradale sunt destule si chiar unele erau libere inca, tinerii participanti la campanie... viitori politicieni, lipeau afise la milimetru pentru a acoperi alte afise. Desi semanau (adica erau tot verzi) era clar ca nu erau cu UDMR. Cum nu stiu alte partide in afara de UDMR care sa scrie sloganul electoral in ungureste, mi-a fost greu sa recunosc sigla/numele. Ma gandesc ca udemeristii i-au facut deja pe contracandidati.

Daca nu as fi fost in plin proces de testare a internetului mobil le-as fi facut si o poza viitorilor politicieni, actualmente lingai, care lipesc afise... Parca era ilegal sa faci asa ceva si se dadea amenda... dar in campanie electorala legea nu se mai respecta. Scopul scuza mijloacele...

Cine stie?... poate peste 10-20 de ani, iar isi vand politicienii romani tara pentru o alianta din care sa ceara UDMR si spitale si cinematografe in limba lor. Facultatea obtinuta anul asta nu le ajunge. De asta ne priveste pe toti ce fel de partide unguresti avem in tara. Stati linistiti ca si ai lor sunt tot hoti.

Nu am categorie pentru maghiarii din Romania, dar puteti citi intamplari pe blogul lui Dan.

3 comentarii:

  1. Ce titlu de doi bani..habar n-ai de istorie, dar te crezi mare jurnalist! Ia pune mana pe o carte de istorie adevarata si mai invata cate ceva..si ce legatura are Transilvania cu alegerile, crezi ca cineva il muta de pe harta? E si a lor pentru ca traiesc aici, fie ca va place, fie nu, iar despre categorisirea altor etnii mai bine sa te abtii, ca nu sunteti voi in masura sa dati lectii de morala! Mai putina ura si mai mult respect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca numele tau nu e "Anonim", ci "Névtelen". Foarte adevarat ceea ce spui. Bravo! Zi-le tu cum sta treaba. Blogul personal nu are nicio legatura cu vreun jurnalist, istorie sau ce vrei tu sa aburesti acolo. Cred ca mai rau te deranjeaza linkul catre blogul lui Dan care el intr-adevar stie ce zice despre tema asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca lipeau peste afisele partidului extremist 'Totul pentru tara' sau cum le zice. Si aia au tot verde

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...