marți, 12 iunie 2012

Am gasit cea mai murdara masina

Cea mai murdara masina din Brasov! Astia cu masini de genul acesta si le murdaresc intentionat ca sa vada lumea cat de off rode sunt ei :))

Si pe un drum forestier... cu ce viteza poti sa conduci ca sa iti murdaresti masina in halul asta?

5 comentarii:

  1. Of, nu mai poate omu' sa faca ceva ca ai si pus un articol. Oamenii mai muncesc si masinile 4x4 se folosesc si la urcat pe munti pe unde-s antenele de telefonie. Daca te uiti la numar, vei vedea ca e de la o retea de telefonie masina, chit ca nu are firma pe ea. S-o fi dus singur angajatul pana in varf de deal si a ramas impotmolit. Dupa urme, inseamana ca a iesit el cumva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o masina de interventie a companiei Zapp....actualmente Cosmote, daca ar sti toti pantofarii pe unde sunt amplasate antenele de telefonie mobila nu ar mai exista acest articol...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articol publicat fara vreo legatura sau suport din partea companiilor mentionate. BTW numerele cu ALO sunt de la Orange :)
      Cred ca si un pantofar ar vedea antenele avand in vedere ca prin definitie antenele sunt puse in locuri cat mai inalte si la vedere, doar nu vrei sa bagi semnal intr-o pestera, right?

      Ștergere
  3. am auzit ca au ramas suspendati pe niste dealuri(munti) :))...
    ps : masina este de Orange :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca sa ai tu semnal oriunde in afara pesterilor....mai ai de facut niste legaturi (link-uri) radio care trebuie sa treaca munti sau alte obstacole...in varf de munte in pustietate nu trebuie neaparat sa ai si antene pt semnal la telefon (pe intelesul tuturor..)Si masina da este de la Orange..

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...