duminică, 21 august 2011

Scoala brasoveana renovata, dar semiabandonata

Scoala generala nr 9 corpul C, din cartierul Noua - Brasov

In cartierul brasovean Noua existau pe vremuri doua scoli generale: Scoala Generala nr 29 de pe strada Prunului si Scoala Generala nr 9 (corp A si corp B) de pe strada Brazilor.

In urma cu 2 ani Scoala Generala nr 29 a fost renovata si modernizata: izolare termica, geamuri si usi de termopan, acoperis nou, gard nou, centrala termica, chiar au montat si un interfon la poarta.

In acelasi an a inceput si procesul de abandonare a acestui proiect.





Astfel s-a hotarat desfiintarea Scolii Generale nr 29 si preluarea cladirii de catre cealalta scoala din cartier. Cladirea de pe strada Prunului a devenit corpul C al Scolii Generale nr.9 "Nicolae Orghidan" desi se afla la aproximativ 15 minute de mers pe jos fata de celelalte corpuri.

In prezent, corpul C al Scolii 9 de pe strada Prunului mai gazduieste doar cateva clase de "bobocei". Probabil ca in curand o vor inchide de tot.

Un comentariu:

  1. Interesanta ideea cu blogul.Si eu am terminat scoala in anul 1994,in prezent locuiesc in Germania.Ma numesc Moraru Daniel si id meu de yahoo este : mcdan79dany@yahoo.com . Am fost in clasa cu urmatoarele persoane : Iordanescu Alexandru,Milos Stela,Radu Ionut,Ursu Diana,Baba Mihaela,Sarateanu Monica...restul nu-i mai stiu.Deci daca este cineva care a fost in aceasta clasa ma poate contacta la id de mai sus.Multumesc.Si mult succes cu blogul.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...