sâmbătă, 2 iunie 2012

Campanie electorala pe banii Consiliului Judetean Brasov



La Brasov se face campanie electorala pe banii Consiliului Judetean. Asta nu inseamna ca nu e o practica generala in Romania.

Am primit in posta un ziar in tipla pe care troneaza scris: "Ziar realizat de Consiliul Judetean Brasov - Numarul 1 - Anul 2012".

Cum adica v-ati trezit voi acolo la Consiliul Judetean ca abia in luna iunie sa editati primul numar al ziarului pe anul 2012? Asa cu cateva zile inainte de alegeri?




De ce sunt revoltat? Pai daca ar fi fost o simpla instiintare despre activitatea Consiliului Judetean poate as fi crezut ca e o intentie "onorabila", insa Cancescu isi face campanie electorala, exact dupa cum zice el, cu un "ziar editat de Consiliul Judetean Brasov", adica pe banii Consiliului Judetean Brasov!

Are o pagina plina de mutra domniei sale cu titlul "Prioritatile presedintelui Consiliului Judetean Brasov - Aristotel Cancescu in mandatul 2012-2016". Pai nene asteapta sa fii ales ca sa ai prioritati in mandatul viitor. Pana atunci baga mana in buzunarul propriu (nu al Consiliului Judetean) si editeaza pe banii tai manifestul cu ce vrei sa faci daca o sa fii reales.

Oricum cea mai mare realizare este ca aproape a finalizat actiunile premergatoare inaintea inceperii gandului de a visa la procesul de asfaltare si ingradire a pistei pentru Aeroportul Brasov. Hai sictir. Daca vroiati aeroport puteati sa faceti. Din pacate nimeni din politica brasoveana nu doreste acest aeroport. Sa va fie rusine!

Un comentariu:

  1. RUSINE,NU SUNTETI IN STARE SA FACETI AEROPORTUL ALA !! AEROPORTUL E O PRIORITATE NATIONALA!SUNT ORASE IN LUME CU 20 MII LOCUITORI SI AU CATE 2 AEROPORTURI! RUSINE RUSINE RUSINE ,HALAL POLITICA ROMANEASCA DE 2 BANI !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...