vineri, 27 iulie 2012

Base a aprins fitilul la OTV

Traian Basescu + Dan Diaconescu = love? OTV a gasit-o pe Elodia in bagajul lui Traian Basescu. Acesta avea tiparit un email de-al lui Cioaca cu o poezie despre dorul de Elodia.



DD si-a ciulit urechile ca sa prinda noua senzatie a emisiunilor de kko. Electoratul Partidului Prostilor DD a reusit sa suprapuna transmisiunii live un layer cu o inimioara cu rama peste momentul unic de impacare al lui Base cu Dan Diaconescu zis "Direct". Pai, Dane, ai uitat cine te-a bagat la racoare ca sa-ti vina ideea cu Partidul Prostilor? Ce partid e asta mah ca sa bagi un nume in el? Nici Bivolaru nu a reusit sa-i zica decat MISA.



Tortul a fost pregatit pentru fostul presedinte Basescu si viitorul presedinte Diaconescu de catre actualul presedinte Pontanescu care a dat copy paste la reteta! SENZATIONAL! Master Chef nu recunoaste ca e reteta proprie si ca altii nu aveau voie sa dea copy paste, de frica sa nu se trezeasca cu OPC-ul pe farfurie.

Pontanescu i-a trimis un mail lui Dan Diaconescu sa ii schimbe scaunul din emisiune pentru seara aceasta, nu care cumva sa-l vada cei 0,3% din electoratul care se uita la emisiune... ca EL (presedintele neales decat de primul ministru) sta pe "scaunul" maro al lui Basescu! Surpriza! Surpriza!

P.S. Intrebatil  voi pe Base  sau pe DD cum se scrie corect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...