miercuri, 18 iulie 2012

Deschidere Carrefour Market Astra. Program magazin

Asa dupa cum va anuntam zilele trecute... Carrefour mai deschide un magazin in Brasov. Este vorba de Carrefour Market situat pe Calea Bucuresti nr 71, langa Colegiul National de Informatica 'Grigore Moisil' (zona Ciucas). Magazinul se deschide joi, 19 iulie 2012.

Programul magazinului Carrefour Market din cartierul Astra este de luni pana sambata de la 8:00 la 22:00, iar duminica de la 8:00 la 20:00.



Noul magazin are o suprafata mai mica de 500 mp si a creat 50 noi locuri de munca. Coincidentele continua :)) ... magazinul are 5 case de marcat, aproximativ 5500 de produse si pe strada lor circula autobuzul nr 5. La nivel global Carrefour are peste 15.500 de magazine si uneori promotii cu reducere de 5 bani.

Sursa: http://www.carrefour.ro/ si http://www.dinbrasov.blogspot.com/

2 comentarii:

  1. poate afli si cate locuri de parcarea are ? unde isi vor lasa cumparatorii masinile in zona aceea ultra aglomerata ? pe strada Lunii ca studentii de la Baritiu ?
    inteb pentru ca nu stiu...inca nu am fost acolo, sa stiu unde imi voi lasa masina...
    merci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar cand scriam articolul ma gandeam si eu la parcari. Pe Lunii ar fi cateva locuri... daca liciteaza cu locuitorii din zona pe ele, cee ce ar fi naspa. Alte 2-3 locuri mai sunt pe Calea Bucuresti spre Judetean - naspa, sau pe Paraului pe partea cealalta a strazii - la fel nu e o idee buna si nici locuri libere nu sunt. Poate au negociat cu cei de la liceul de langa sa parcheze in curte, dar ca si client nu m-as duce pana acolo.

      Stiu ca aceasta cladire - fosta fabrica de confectii - are o curte interioara, cu intrare din strada Lunii. Nu stiu cate locuri sunt acolo, dar pentru un magazin de cartier ar ajunge. Insa nu stiu daca acelea au intrat in planurile pentru clienti sau sunt doar pentru sefi si aprovizionare.

      Vedem cum sta treaba de maine, dupa deschidere.

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...