vineri, 9 august 2013

Ce restaurante s-au mai deschis prin Brasov

Ce poate fi mai placut decat sa iesi seara in oras cu prietenii sau familia insa dilema este mereu aceeasi: Unde sa mergi? Site-ul www.restaurantebrasov.ro a luat nastere din dorinta de a raspunde acestei intrebari si de a incerca, pe cat se poate, sa stabileasca un ghid al restaurantelor, teraselor si locatiilor unde oamenii pot intra si unde se pot bucura de o ambianta placuta si mancare buna. In continuare va prezentam noutatile ultimelor 6 luni in Brasov.

Nu cu foarte mult timp in urma a aparut pe scena localurilor din Brasov un restaurant mai mult decat inedit unde se serveste mancare indiana intitulat, cum altfel decat, Taj Mahal. Este situat pe strada Muresenilor nr. 3 (in gang langa BRD) iar atmosfera va va face sa va simtiti asemenea unui maharajah. Cei carora le place mielul se pot delecta cu miel cu alune pentru numai 38 de lei, iar pentru iubitorii de peste meniul contine un minunat Goa Maehli (adica peste in sos Curry cu migdale) la doar 25 de lei.

Restaurantul La Mav si-a facut aparitia in luna mai a acestui an si gastronomia este una cu specific international. Situat pe strada Toamnei nr. 3 – 5, restaurantul are o capacitate de 60 de locuri si este ideal pentru organizarea de evenimente speciale. Meniul este unul diversificat, astfel fie ca-ti doresti Penne cu ton, spaghete Bolognese, carnati picanti cu cartofi prajiti, degetele din piept de pui cu susan sau o mamaliguta cu smantana ca la mama acasa, restaurantul La Mav este locatia perfecta.

Cititi articolul integral pe restaurante Brasov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...