miercuri, 24 august 2011

Transport Brasov - Sibiu cu microbuzul


Panou de informatii pentru cursele Brasov - Sibiu
cu plecare zilnica din Autogara 1 Codreanu (Brasov)

Daca vrei sa calatoresti din Brasov spre Sibiu cu microbuzul iata cateva informatii ajutatoare (recomand si o verificare la fata locului inainte de calatorie):

- cursele Brasov - Sibiu pleaca din Autogara 1 Codreanu, adica cea de langa Gara Brasov;
- plecarile sunt in fiecare zi de luni pana duminica la orele: 6:00, 7:15, 9:30, 11:36, 13:00, 17:00, 18:00 si 21:00; Nota: numai orele ingrosate sunt 100% sigure conform programului primit de la un sofer.
- numarul de telefon de la dispecerat pentru mai multe informatii: 0730 333 448
- tariful unei curse Brasov - Sibiu este de 25 ron. Este posibil ca studentii sa beneficieze de 25% reducere, iar pensionarii de 50% reducere.
- distanta rutiera dintre Brasov si Sibiu este de aproximativ 142 km;
- microbuzul va parcurge distanta Brasov - Sibiu in aproximativ 2 ore si 15 minute;



- localitatile prin care va trece sunt: Brasov, Ghimbav, Codlea, Fagaras, Avrig, Sibiu.
- transportul se face cu microbuz (e posibil ca la unele ore sa fie autocare). Microbuzul are aproximativ 17 locuri pentru pasageri, iar in cazul in care nu sunt locuri cel mai probabil vei ramane in statie! Pe distante mai scurte unii soferi accepta sa calatoresti in picioare, la acelasi tarif;

- microbuzul opreste la autogara Sibiu de langa hotelul Parc, nu la autogara de langa gara!
- daca vrei sa ajungi in centru, de la autogara urmeaza hotelurile: Parc de la autogara, Ramada (foarte inalt si modern - nu ai cum sa nu il observi), hotel Continental si apoi pe strada Nicolae Balcescu (un fel de Republicii din Brasov) pana in Piata Mare. Aici gasesti un Centru de Informare Turistica cu harta turistica gratuita a Sibiului.

P.S. Doamna de la casieria de la Autogara 1 Brasov nu va poate oferi niciun fel de informatie despre program sau tarife pentru cursele Brasov Sibiu. Cica nu ar apartine de ei.

Pe panoul din imagine se poate observa programul orelor de plecare din Autogara 1 Brasov pentru cursele de transport persoane pe rutele Brasov - Galati, Brasov - Braila, Brasov - Cluj.

3 comentarii:

  1. Soferii de pe microbuze sunt de 2 bani ... trateaza calatorii ca pe niste saci de cartofi daca nu au locuri le propune sa stea in picioare ca ei oricum nu fac rezervari ...Bataie de joc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe de alta parte am vazut de multe ori destule persoane care au ramas in "statie" fiindca nu mai era locuri. Eu nu inteleg... daca este cerere, de ce oferta nu e pe masura?

      Ștergere
  2. La numărul din articol răspunde un domn care spune că nu mai exista ture Spre Sibiu

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...