marți, 2 august 2011

Treptele dintre Bastionul Graft si Turnul Alb uitate de cei de la Spatii Verzi


Coborand de la Turnul Alb catre Bastionul Graft


Atat Bastionul Graft cat si Turnul Alb reprezinta importante puncte muzeale pe harta turistica a Brasovului. Si intr-adevar, oricand treci pe acolo vei auzi pe cineva vorbind intr-o limba straina. Sper ca nu dicuta si ei despre ce urmeaza sa va prezint eu...

Responsabilii de la 'Spatii Verzi' si Primarie par sa fie certati cu zona de pe Dealul Warthe si in special cu treptele ce pleaca de la Bastionul Graft peste urcusul dealului, pana la Turnul Alb.

De la prima si pana la ultima treapta vegetatia de tip balarii de jur imprejur se intinde si pe trepte, ingustand spatiul de urcare/coborare pentru turisti. Soparle, serpi, sobolani si tot felul de ganganii se adapostesc la umbra generoaselor maracini ce par sa se extinda cu fiecare zi.



Ma intreb de ce in Parcul Tractorul angajatii de la Spatii verzi tund iarba cel putin o data la 2 saptamani (de cateva luni de zile), iar aici nu sunt in stare sa curete treptele de brusturi astfel incat sa nu iti fie frica ca vei fi muscat de vreun sarpe admirand superba panorama a Brasovului de la Turnul Alb? Este Parcul Tractorul un teren de golf unde iarba trebuie masurata si tunsa la milimetru in fiecare saptamana sau este zona dealului Warthe (cu tot cu obiectivele turistice) o victima colaterala a unui joc politic sau a unei indiferente nesimtite?


Imaginea Turnului Alb inconjurat de 'jungla'


Un comentariu:

  1. nu/putem,da,vina,numai,pe.politicieni.asa,votam,asa,avem.mairau/ne,trebue.daca,exista,mai,rau\....

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...