luni, 21 noiembrie 2011

Capcanele Primariei din jurul lacului Noua


O data cu inceputul lucrarilor la viitorul Parc Noua din zona lacului din cartierul Noua, au aparut si problemele de organizare si siguranta cetatenilor.

Inca din urma cu cateva luni, cand prin padurile de la marginea cartierului urlau drujbele in plin "proces de toaletare a zonei" (actiune premergatoare si pregatitoare crearii Parcului Noua), brasovenii erau instiintati de catre reprezentantul Ocolului Silvic pentru acele lucrari ca Mama Natura se va ocupa de reparatii. Bustenii taiati au "zacut" saptamani in sir printre gratare.

Acel moment in care Mama Natura sa rezolve problemele Primariei inca nu a sosit, dar au aparut alte capcane in timpul lucrarilor la Parcul Noua: aproximativ 10 gropi au aparut in jurul lacului, adevarate pericole neacoperite sau semnalizate in vreun fel.




Gropile (mai adanci de jumatate de metru si destul de late) au fost sapate in ultimele zile de angajatii firmei desemnate cu construirea parcului, insa nu au fost semnalizate in vreun fel. Cu ceata din ultimele zile oricine s-ar putea accidenta avand in vedere ca zona de lucru nu este restrictionata cetatenilor in vreun fel iar gropile se afla intre bancile din jurul lacului.

Partea buna (in cazul in care aceste gropi nu vor cauza accidente intre timp) este ca aici vor fi montati stalpii de iluminat din jurul lacului. Da, in sfarsit aleea din jurul lacului Noua va fi iluminata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...