marți, 8 noiembrie 2011

Gardul de sticla de la parcarea My Place: game over?


Totdeauna am fost sceptic ca gardul de sticla (fie ea si sticla securizata) de la parcarea mall-ului My Place de langa Gara Brasov va rezista.

Zilele trecute au inceput sa demonteze terasa din fata mall-ului, iar ieri au inceput sa scoata si plansele de sticla securizata din gard. Au ramas doar stalpii.

Mi-e greu sa cred ca duc geamurile la spalat. Se intampla ceva cu parcarea My Place sau doar fac curatenie?





Update 10 noiembrie 2011: Astazi au scos din radacini copaceii care erau in fata mall-ului. Click pe poza alaturata pentru o imagine marita. Acesta este trotuarul dintre mall si giratoriu de unde au scos copacii plantati. Am inteles ca vor sa extinda mall-ul. Pana unde?

-->




Update 19 noiembrie 2011: Am vorbit cu paznicii de la proaspatul santier si e oficial: se construieste un hotel de 4 stele langa mall-ul My Place, impreuna cu o parcare subterana. Perimetrul mall-ului a fost inconjurat cu un gard de tabla. (update 5 decembrie 2011- poarta de intrare in santier a fost daramata de vant si a pus la pamant o femeie de pe trotuar. Femeia a fost transportata la Spital. Se pare ca sudura a cedat.)
Utilaje sapand pentru fundatia noului hotel de la Gara Brasov



Update 17 decembrie 2012: Mall-ul My place a ars in urma unui incendiu violent!

3 comentarii:

  1. http://www.adevarul.ro/locale/brasov/Hotel_de_10_etaje_langa_Gara_Brasov_0_437356322.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca se refera la MyPlace. Nu au cum sa construiasca o cladire de 10 etaje pe actuala fundatie a mall-ului. Asta doar daca nu darama cu totul mallul si sa o ia de la zero.

    Oricum au inceput sa dezmembreze totul prin paracre inainte de a se da aprobarea de miercurea trecuta.

    Treaba asta cu hotelul de 10 etaje nu o fi blocul in constructii dintre Sala Sporturilor si giratoriul de la Harmanului cu Garii?

    RăspundețiȘtergere
  3. Update: se pare ca este adevarat! Se va construi un hotel, insa nu pe actuala funadtie a mall-ului My Place, ci in parcarea acestuia.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...