joi, 19 ianuarie 2012

Bataie de joc la Carrefour

Nesimtire fara margini in hypermarketul Carrefour din Brasov! In perioada cand multe magazine se lauda cu reduceri de pret intre 10% si 70%, in Carrefour poti cumpara produse cu o reducere mai mica de 1%, iar in unele cazuri reducerea se apropie spre 0%!

Desi au si ei reduceri de 50% la unele produse, in cazul de fata echipa de marketing de la Carrefour a dat dovada de o idiotenie, prostie, cretinitate si o lipsa de bun simt de neimaginat. Cum este posibil sa afisezi la raft o reducere de 0.03%? Dar individul care a asezat etichetele la raft la ce se gandea? Mai bine nu pui "oferta" si lasa-l pe om sa descopere la casa ca a platit cu 50 bani mai putin (adica 5000 de lei vechi).








Daca reducerea de 50 de bani s-ar acorda pentru un pachet de scobitori care costa 1 leu... ar fi o super oferta. Dar atunci cand ti se ofera 50 de bani pentru un fier de calcat in valoare de 225 de lei (adica mai mult de 2 milioane de lei vechi), singura intrebare pentru desteptii de la Carrefor este: "Bah, esti prost?".

Hai poftiti la mega reduceri... doar la Carrefour:
- puteti achizitiona un nemaipomenit cantar de bucatarie marca Joycare (un "no name" de renume) la numai 64.48 ron (pret vechi 64.90 ron). Mega reducere de 0.64%, adica economisesti 42 de bani!
- puteti achizitiona un superb aparat de ras marca Braun la numai 52.88 ron (pret vechi 52.90 ron). Mega reducere de 0.03%, adica economisesti 2 bani (la propriu)!
- achizitionand fierul de calcat marca Philips la numai 224.44 ron (pret vechi 225 ron) veti beneficia de o reducere soc de 0.24%. Economisesti 56 de bani!

Asadar, platind un total de 341.8 ron pentru cele 3 produse (cantar de bucatarie, aparat de ras si fier de calcat) veti economisi nici mai mult nici mai putin de 1 leu! O calatorie cu autobuzul pana la Carrefour costa 1.5 lei (deci 3 lei dus-intors). Daca mai gasiti alte 6 produse cu astfel de reduceri va scoateti banii de autobuz numai din reducerile marca Carrefour!

Oricum, cei mai "tari" in promotii raman cei de la Lidl care cu ceva timp in urma au afisat in magazin o reducere de 0% pentru compotul de piersici.

3 comentarii:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...