joi, 5 ianuarie 2012

Maia Morgenstern este o femeie singura!

La Sala Reduta, iubitorii de teatru pot urmări spectacolul „O femeie singură”, în regia lui Marcel Stănciucu. Piesa o are în distribuţie pe celebra actriţă Maia Morgenstern​.

Subiectul este axat pe povestea Mariei, o femeie din clasa de mijloc ale cărei singure preocupări sunt îngrijirea gospodăriei şi creşterea copiilor. Însă viaţa ei ia o turnură neaşteptată în momentul în care cunoaşte un tânăr cu care are o idilă. Prinsă în fapt de soţul ei, Maria încearcă să se sinucidă, însă eşuează şi este internată într-un ospiciu. Scenariul este semnat de doi dramaturgi de renume: Franca Rame şi Dario Fo​, cel din urmă fiind recompensat cu Premiul Nobel pentru Literatură în 1997. Piesa se va juca miercuri 25 ianuarie 2012, la Sala Reduta, din Strada A. Hirscher nr. 8, începând cu ora 19.00.









O companie cu renume
Absolvent al Şcolii de teatru de la Londra, regizorul suedez de origine romana, Marcel Stănciucu a pus, în 2007, bazele companiei „Un teatru ca toate celelalte”, cu care a mai realizat două spectacole de operă, „Ursul” şi „Telefonul”. În prezent, are în lucru un spectacol în colaborare cu Opera Română, după o operă a compozitorului Claude Debussy​. Acesta va avea premiera în februarie 2012.

„Maia Morgenstern este o actriţă extraordinară. Jocul regizor-actor a fost foarte uşor de realizat. Am ştiut de la început că doamna Maia este perfectă pentru acest rol,”  – Marcel Stănciucu, regizor.Pretul biletelor variaza in functie de loc:30 - 40 lei.Informatii si rezervari la nr de tel.:0752.791.902 si 0751.150.420.Va asteptam!

2 comentarii:

  1. Tocmai am fost instiintat ca pretul biletelor a crescut de la 30-40 la 40-50 ron.

    RăspundețiȘtergere
  2. Biletele nu au crescut!Imi cer scuze,a fost greseala mea,pretul biletelor pentru Fagaras fiind 30-40 ron, iar pentru Brasov 40-50 ron si de aici confuzia.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...