marți, 31 ianuarie 2012

Clipe pentru viata - HOSPICE

Gestul tau simplu a valorat cat un act eroic! Vezi aici.

Peste 11.200 de prieteni au ales ca printr-un simplu gest, sa  completeze  formularul si sa directioneze in Campania anului 2011,  2% din impozit catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.


Suma totala directionata de acest impresionant numar de contribuabili din intreaga tara este de 672.000 lei (262.360 euro) si poate acoperi costul de ingrijire la domiciliu acordata unui numar de 150 de pacienti din Brasov si Bucuresti. In medie, un pacient ingrijit in sanul familiei beneficiaza de 45 de vizite din partea specialistilor Hospice.


Va multumim! Anul acesta ne dorim sa ramaneti unul dintre cei care vor sprijini cu 2% din impozit fundatia noastra si vor contribui la alinarea suferintei a peste 1700 de copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale si adulti cu cancer.

Puteti redirectiona 2% si in 2012! Unul dintre reprezentantii Hospice Casa Sperantei poate oricand veni la sediul companiei pentru a prezenta servciile pe care le oferim, astfel incat angajatii dumneavoastra sa poate alege in cunostinta de cauza. Formularele pot fi descarcate de pe http://www.hospice.ro/ , completate si depuse personal la sediul Administratiei Financiare sau un membru al Fundatiei va veni la sediul companiei pentru a le ridica.

Cateva minute pentru completarea formularului de directionare a 2% din impozitul pe venitul realizat in 2011 pot asigura unui bolnav incurabil clipe de viata fara durere.

Ajutorul profesionist oferit de HOSPICE Casa Sperantei reprezinta sansa oferita pacientilor incurabili de a continua sa se bucure de viata si de aspectele ei importante.

Pentru familia celui bolnav, HOSPICE reprezinta solutia de a face fata unei situatii foarte solicitante si de a simti ca pot fi de ajutor pentru cel aflat in suferinta si il pot vedea traind in demnitate, fara durere.

Multumim pentru compasiunea si intelegerea manifestate fata de suferinta pacientilor nostri! Multumim pentru increderea acordata echipei Hospice „Casa Sperantei”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...