joi, 12 ianuarie 2012

De ce nu mai avem transport de noapte?

In Bucuresti exista 23 de trasee de noapte, iar bucurestenii sunt de 7-8 ori mai multi decat noi. Brasovul de ce nu are macar de 7-8 ori mai putine trasee de noapte decat Bucurestiul? Asta ar insemna cam 3 trasee de noapte, trasee pe care Regia Autonoma de Transport Brasov le-a avut, dar le-a desfiintat in urma cu cativa ani. Cica nu aduceau profit. Dar orice serviciu public trebuie neaparat sa aduca si profit? (In mod normal da, in Romania niciodata!) Cum ramane cu nevoile cetateanului? Oricum, scuza cu profitul, a fost jenanta. Pai CET-ul a papat ani la rand bani cat petru 1000 de ani de transport public nocturn.

Mai mult decat atat, Regia Autonoma de Transport Bucuresti a hotarat in aceasta saptamana ca 13 din cele 23 trasee nocturne sa fie extinse! Pe acelasi principiu merge si RAT Brasov care extinde cu 100% perioada si lungimea celor ZERO trasee pe care le pune la dispozitia brasovenilor. Un mare ZERO BARAT! Asa
 ca dragi brasoveni care sunteti nevoiti sa veniti cu taxiul sau cu ia-ma nene in fiecare seara... opriti-va! Opriti-va in statiile RAT Brasov si asteptati sa vina autobuzul de pe linia ZERO BARAT!



Si in ziua de azi ma mir cum de brasovenii nu au facut nimic sa riposteze impotriva acestei decizii abuzive a unor hoti! Va mai mirati de ce nu exista viata de noapte in Brasov si ca pe Republicii e pustiu dupa ora 23. Poate a-i prefera sa dai 1.5 lei pe un bilet la masina de noapte decat sa dai 15 lei pe taxi. Asa mai bei 2 beri intr-un pub. Studentii din camine cum se descurca oare? In cluburile oldies vezi doar tineret in zilele astea. Pai de aia! Ca daca ar fi autobuze de noapte si-ar permite si pensionarii sa mearga la o seara oldies sau la karaoke!

Radem... glumim... dar pensionarii de maine noi vom fi. Daca azi cand crezi ca poti sa faci orice si ai lumea la picioare... nu faci nimic.... maine cand o sa te doara si cand tragi un vant... ce o sa mai faci? Suntem o natie de optimisti...

3 comentarii:

  1. Pentru ca la noi nu prea se circula noaptea. Dupa ora 21-22 e liniste totala in oras. Brasovul e un oras prea linistit.

    In Brasov si Iasi de exemplu si la 1-2 noaptea e plin de lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Bucuresti si Iasi e plin la 1-2 noaptea. Poate pentru ca ei au masini de noapte :D

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...