marți, 24 iulie 2012

Nu esti mogul daca ai un blog

Astazi m-am facut mare. Blogul din Brasov a implinit 1 an. Ma uitam mirat pe Facebook ca azi e ziua mea :)) Nici nu mi-am dat seama cand a trecut 1 an.

Pe 24 iulie 2011 am lansat acest blog "personal"... care de fapt e pentru toti brasovenii... si despre Brasov.

Ce am invatat in primul meu an? Ca e extrem de dificil sa tii un blog activ atata timp! Dar ce am facut... am facut din placere si pentru brasoveni... de fapt pentru Brasov. Nu am vrut sa fie un alt blog pe care nu gasesti de fapt nimic interesant. Stii despre ce vorbesc, nu-i asa? Poate ca ti-a venit si tie sa razi ca am scris despre programele unor magazine sau institutii, despre blocul tau, sau am pus poze de pe strada ta, ca am scris despre "mizeria" din maternitatea Brasov, despre preturile meniurilor de nunta din Brasov, despre acele nimicuri pe care de fapt cand aveai nevoie de ele nu le gaseai pe Google nici dupa minute in sir de cautari. Stii asta pentru ca asa ai ajuns pe blogul meu: cautand informatii care iti trebuiau.


As fi vrut sa va fac un top al celor mai "muncite articole" din primul an... articole la care am facut investigatii ca sa nu public o prostie auzita-n zbor, cele mai citite articole... un top al celor mai dragi articole, articole de dragul carora nu am mai postat altceva zile intregi... doar... doar mai multa lume l-ar citi pentru a se bucura si ei de ceea ce am "descoperit". Dar cred ca topurile sunt doar o perceptie subiectiva.

Cred ca ma voi axa si mai mult pe imagini in anul urmator. Te-ar deranja daca as scrie mai putin si ti-as arata mai multe din Brasov?

Dar bloggingul ocupa timp. Prea mult timp, iar avantajele sunt undeva sub 1% din timpul pe care il investesti.

Voi schimba infatisarea blogului... ramane de vazut in ce masura, dar va fi mai usor de citit, de navigat, de accesat. Sper.... Sper sa mai scriu si anul care vine (ar fi mai usor daca nu ar fi paragraful de mai sus). Nu planuiesc sa scriu mai des decat pana acum. Desi "des" nu inseamna acelasi lucru pentru toti.

8 comentarii:

  1. Eu sunt de principiul ca daca ceva functioneaza, nu te atinge de el, adica mie imi place site-ul asa cum e....dar desigur, cate o schimbare din cand in cand poate fi binevenita.
    Nu am postat la articolul cu lacul din Noua din lipsa de timp, dar acum am considerat ca, fiind si aniversarea de 1 an (din cate am inteles), sa-mi fac 5min si sa-ti multumesc pentru tot ce faci pentru brasoveni; multumita articolului tau am ajuns si eu la lacul din Noua cu copilul si ne-am bucurat de o zi frumoasa de vara, cu hidrobicileta, cartingul, plimbare, s.a.m.d.
    Multumesc inca odata si mult succes, sa ai putere si timp si rabdare sa duci mai departe acest lucru dificil, dar extraordinar, sa-l faci cat mai vizibil pentru cat mai multi brasoveni, sa pastrezi linia apolitica si sa pui cat mai multe articole si si si si ...hai ca fac roman aici si ar mai fi atatea de scris....
    Multa sanatate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Istrate! Schimbarile sunt uneori binevenite, dar nu tintesc decat o viteza mai mare de incarcare a blogului. E enervant daca un site nu se incarca repede. Daca voi putea imbunatati asta... o voi face. Daca nu, voi continua cu interfata curenta. Nu am de gand sa pierd timp ca sa fac un design care-ti fura ochii, eu ma axez pe continutul blogului.

      Ma bucur ca si altii descopera orasul nostru frumos, mai ales daca primesc un pont de pe blogul meu ;) Asta este cea mai mare realizare a blogului din Brasov: m-a facut sa descoper Brasovul, sa-l vad cu alti ochi, sa-l cunosc mai bine...

      Cu toate ca sunt nascut si crescut in Brasov, mi-am dat seama ca erau prea multe lucruri frumoase pe care le treceam cu vederea. Am un plan pentru o "campanie" pentru anul II, dar aceasta implica cateva sute de fotografii facute prin tot orasul: "Brasoveni, va mai amintiti Brasov?" Voi publica aceste articole in momentul in care voi avea suficient timp ca sa si finalizez proiectul.

      Ștergere
  2. Eu te-am descoperit de prin august 2011, iar de atunci trec pe aici in fiecare zi (cand am acces la net). Chiar sunt extrem de incantat cand gasesc informatii pe care in alta parte nu le gasesc.

    LA MULTI ANI! Sper sa continui cu scrisul, caci imi face placere sa te citesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Paul! Incerc sa ma ocup doar de articole in exclusivitate, insa uneori simt nevoia sa mai comentez si pe baza subiectelor "la moda" si bineinteles mai promovez concerte, evenimente si acte de caritate.

      Ștergere
  3. Bravo!!! pentru efort si marimea inimii...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...