joi, 27 septembrie 2012

Locatie si inaugurare showroom eMag Brasov



eMag sparge gheata, in sfarsit, si la Brasov si va deschide in aceasta toamna un showroom in orasul nostru.

Locatia este o constructie noua de pe strada Nicolae Titulescu, in zona centru civic - Judetean.

-->
Magazinul din Brasov urmeaza a fi inaugurat in prima jumatate a lunii octombrie, cel mai probabil marti 9 octombrie 2012 (update: joi 11 octombrie 2012). Acum o saptamana, cand sigla eMag atarna deja pe cladirea de pe strada Titulescu, oficialii eMag inca nu faceau declaratii nici macar daca se va deschide un magazin sau nu la Brasov. Desi ei faceau de mult timp angajari pentru Brasov.

Presa locala specula ca eMag va deschide un magazin in mall-ul Unirea Shopping Center de langa gara Brasov. Acolo cei de la Flanco (aceeasi mancare de peste) au deja un magazin. eMag au puncte de livrare in magazinele Flanco situate in malluri din Suceava sau Braila. In alte orase din tara au "magazine" proprii, denumite showroom: Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova. Din octombrie 2012 pe aceasta lista se va adauga si Brasovul.

Showroomul eMag Brasov este situat pe strada Nicolae Titulescu: dinspre Politie spre Calea Bucuresti, o cladire moderna pe dreapta inainte de stationarul Astra al Spitalului Judetean de Urgente Brasov (fostul spital Steagu Rosu).

Un comentariu:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...