sâmbătă, 1 septembrie 2012

Program Oktoberfest Brasov 2012

Mai tineti minte cum a fost la Oktoberfest Brasov 2011? Ei bine... organizatorii se lauda ca anul acesta va fi si mai bine.

Oktoberfest Brasov 2012 se va desfasura de joi 6 septembrie 2012 pana duminica  9 septembrie 2012 pe arena 'Ion Tiriac' a Liceului Sportiv de sub tampa.

 Pentru programul complet al festivalului Oktoberfest consultati afisul alaturat.


2 comentarii:

  1. Ce penibil sa se cheme oktoberfest si sa se tina in septembrie. Oare deranja pe cineva daca se numea Septemberfest? trebuia neaparat sa copiem o sarbatoare cu tot cu numele? Penibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ma miram si eu anul trecut. Insa si Oktoberfestul nemtesc e mai mult un Septemberfest. Uite ce scriam in articolul de anul trecut:

      "Desi se numeste Oktoberfest, festivalul se desfasoara in luna septembrie. Nu este nicio problema! Este mai cald acum, chiar si mult mai celebrul Oktoberfest nemtesc de la Munchen (Germania) incepe in luna septembrie. Diferenta este ca la ei vin sute de mii de petrecareti in cele 16-17 zile de festival, iar noi abia vom strange cateva mii in cele 4 zile de la sfarsitul acestei saptamani. Asta daca vom avea vreme buna. Originalul Oktoberfest din Germania se va desfasura anul acesta in perioada 17 Septembrie - 3 Octombrie 2011, iar anul viitor in perioada 22 Septembrie - 7 Octombrie 2011."

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...