duminică, 30 septembrie 2012

Voi cumparati banane decojite?

"Din respect pentru clientii nostri, am curatat noi cojile de la banane si le-am aruncat la gunoi in locul lor. Mai mult, le-am ambalat frumos intr-o caserola de polistiren si le-am invelit cu o folie din plastic".

Oameni buni... sunteti nebuni? Bun venit la Billa :))
--> Poza este de pe Facebook unde internautii o dau de gard rau de tot. O prima opinie PRO, probabil el e si motivul pentru care au aparut bananele decojite in supermarket: "Fiindca oamenii cand vad coaja de banana cu puncte negre sau putin inegrita, cred ca sunt stricate sau lovite cand de fapt ele in interior sunt doar coapte si arata ca in imaginea de mai sus. E stupid totusi ca am ajuns pana aici dar mi se pare o solutie buna pentru a vinde si acele banane care nu au tocmai un aspect de reclama".

Altcineva spune "dar decojite se vor strica mai repede! mai bine scad pretul." Parerea mea e ca acum decojite sunt si mai scumpe. De ce sa nu faca un ban in plus, da-l in colo de gunoi.

"Urmeaza "marul curatat de coaja si taiat in bucatele potrivite pentru o singura inghititura, ambalat in cutie metalica ornata cu pietre semipretioase". Dai un ban, dar stii ca face!" Mda, asa o fi. 

"nici banana nu mai e ce a fost odata :)))....cat de lene sa iti fie sa decojesti o banana?"

2 comentarii:

  1. a fost o exceptie. celor de la bila le ramasesera multe banane in urma campionatului european de curatat banane in stil asiatic (se face in felul urmator: iei banana, o desfaci pe o parte, prinzi banana de partile unde mai e coaje in buci si strangi tare, incepi sa dai din buci si iese banana) gandindu-se ei ca e pacat sa arunce asa miez.





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa renunte la prostia asta. Nu genereaza decat alti munti de gunoaie

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...