vineri, 23 noiembrie 2012

Cum a furat Flanco la Black Friday

eMag si Flanco au avut preturi identice la multe dintre produsele scoase la inaintare de Black Friday. Diferenta este procentul de reducere care a fost aplicat pentru a se ajunge la acelasi pret pentru acelasi produs, pe de o parte la eMag si pe cealalta la Flanco. Magazinele astea parca aveau acelasi patron la un moment dat...



Acelasi hard disk extern de 500 GB costa 269 ron la eMag, respectiv 299 ron la Flanco inainte de reducerea care a dat pretul final 199 ron.

Acelasi hard disk extern de 1TB costa 369 ron la eMag, respectiv 449 ron la Flanco inainte de reducerea care a dat pretul final 299 ron.

Acelasi hard disk extern de 2TB costa 479 ron la eMag, respectiv 589 ron la Flanco inainte de reducerea care a dat pretul final 399 ron.

Flanco a umflat preturile la greu ca sa dea bine in ochii cumparatorilor ca au reduceri masive. Multi au cumparat atrasi de cei 33% reducere, desi pretul final nu o reflecta. Am mai scris eu de multe ori despre aceste practici 'indecente' ale celor de la Flanco la adresa cumparatorilor.

Oferta Black Friday pentru hard disk-uri externe la eMag

Oferta Black Friday pentru aceleasi hard disk-uri externe la Flanco

2 comentarii:

  1. Multi nu se prind de siretricurile astea, asa ca raman destui la care sa le scoata ochii cu "fantezii" dinastea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-i drept, de dimineata asta a fost primul lucru care m-a impiedicat sa iau hdd de la eMag: era reducerea prea mica. Chiar daca as fi analizat intai oferta Flanco si as fi vazut "mega reducerea", tot ii prindeam ca de obicei caut pe net care e pretul real la mai multe magazine.

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...