vineri, 9 noiembrie 2012

Troleibuze wireless la Brasov

Se intampla in zona amenajarii noului giratoriu de la 13 Decembrie cu Independentei unde cablurile  pentru toleibuze au fost scoase.

Drept urmare, toate troleibuzele care trec pe aici trebuie sa inainteze cu captatoarele stranse. Asta inseamna ca soferul se da jos din troleu, strange captatoarele, trece de intersectie si cand ajunge pe partea cealalta monteaza captatoarele inapoi.



Asta e ca patania conductorilor de locomotive care la iesirea din Brasov prin Bartolomeu parca, trebuie sa coboare din locomotiva si merge cu bicicleta ca sa puna bariera, trece trenul, coboara din nou ca sa ridice bariera.


2 comentarii:

  1. Asta îmi aduce aminte de vremea cand erau masinile de interventie rosii de la RAT (parca IJTL). Lunile trecute mai vazusem una si merge pe alt combustibil decat motorina.

    Aminitirea era despre gasca de angajati RAT, care stateau inaintea intersectiei, unul prindea franghiile captatorilor, troleuț prindea viteza si jap ii lua captatorii si fugea dupa troleu ca si cand il mâna ca pe o căruța. Troleu mergea din inertie prin intersectie si dupa ce trece, se montau captatorii :) Am stat si m-am uitat mult la prostia asta de mi-a ramas in minte.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...