joi, 3 ianuarie 2013

15 recomandari din 2012

Nu e o lista cu cele mai citite 15 articole din 2012, nici topul preferintelor mele.

Sunt 15 articole care au definit blogul meu la momentul respectiv. Ar mai fi multe altele... nici macar nu am inclus vreun articol din categoriile cu 'informatii utile' (categorie care, de fapt, reprezinta scopul initial si motivul pentru care continui sa scriu pe acest blog).

M-am gandit ca sunt cateva articole care merita inca o privire inainte de a se asterne 'praful' pe anul 2012...


Bonus nr 16, de asta aproape am uitat: Cum multumeste un caine salvat de la inec?

6 comentarii:

  1. Felicitari.
    La articolul despre maternitate sunt multe de discutat, dar sunt si alternative (clinici private). Se merge pe ideea: cine are pretentii sa plateasca. Si sotia mea a nascut anul trecut si a stat la rezerva la maternitate, unde a fost foarte multumita de conditii. Din pacate si bebelusul nostru a contactat un virus si la cateva saptamani dupaia a trebuit internat la spitalul de copii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca e bine acum micutul ;)
      Si la maternitate si la clinicile private exista exceptii. Oriunde se poate intampla ceva care unui anumit grup de persone sa i se para 'neadecvat'. Dupa ce o patesti o data, te lecuiesti. Uneori tii pentru tine, alteori spui daca esti intrebat si de putine ori faci cunoscut public acest lucru.

      Ștergere
    2. e micutza, acordasem bebelusul la gen masculin :) trebuia sa zic bebelusa :)

      Ștergere
  2. Eu am avut pretentii si am ales sa platesc, dar am fost dezamagita, poate mai dezamagita decat la stat unde nu dadaem atatia bani. Parerea mea e ca medicii buni sunt la stat sau au cabinetele lor private.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru articole! Mie cel mai mult mi-au placut cele despre cerintele interviului la Lidl si recenzia piesei 'Cu inima-n punga'. Si acum daca le recitesc ma binedispun instantantaneu :D.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...