miercuri, 30 ianuarie 2013

Cel mai mare chirias din Brintex se muta

Albif, cel mai mare chirias al complexului comercial Brintex, a decis sa plece.

Desi complexul comercial Brintex din cartierul Bartolomeu nu o ducea prea bine inca de acum vreo 2 ani (cand aproape o treime din standuri au ramas goale), Albif a decis sa-si mute standurile la numai 100 de metri de Brintex, in 'hala' Multipoll incepand cu luna februarie 2013. Complexul Multipoll este situat pe strada Bazaltului nr 7, in spate la Metchim, care e in spate la Brintex :)

Albif comercializeaza peste 10.000 de produse (ei se lauda cu seturi de vase pentru bucatarie, cratite ceramice, tigai, tacamuri, cutite de bucatarie, oale si obiecte de teleshopping.. mai aveau haine, jucarii, decoratiuni) insa in marea lor majoritate erau chinezarii (la fel ca la magazinul Dragon din Astra sau ca la Oneves in Triaj).

Complexul comercial Brintex nu prea a tinut pasul cu vremurile moderne si a pierdut sistematic din clienti (in favoarea mallurilor si magazinelor de firma low-cost) si automat din chiriasi. Desi vadul comercial e bunicel (complexul fiind practic 'in curtea' Real si Eliana Mall) vremurile nu se anunta prea roz. Comerciantii au aceleasi stocuri de marfa (haine in special) un sezon intreg. Fara noutati declinul e sigur.

2 comentarii:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...