vineri, 11 ianuarie 2013

Cel mai smecher din parcarea Lidl

Daca ii mai tineti minte pe smecherii/prostii care parcasera la Lidl blocand accesul... iata un alt smecher/prost care a tinut mortis sa intre cu masina pana in usa magazinului.


Bine ca ti-ai tras Mertzanul pana in usa ca sa poti sa incarci produsele la promotie de la Lidl direct in portbagaj... ca doar te-ai zgarcit sa bagi 50 de bani intr-un cos ca daca iti 'mananca' fisa. Folosind cosul de cumparaturi puteai sa-ti lasi masina scumpa oriunde in parcare!

9 comentarii:

  1. Ala e magar ca a parcat asa, dar cu cosul nu e vorba de zgarcit la 50 de bani sau nu. Poate fi vorba de culoarele inguste din Lidl pe care e aiurea sa te chinui sa strecori un ditamai carutu' cand oricum nu iei niciodata mai mult de zece produse, poate fi vorba de faptul ca pur si simplu nu ai 50 de bani.

    Eu de cele mai multe ori chiar nici nu am. Am ori doar card, ori doar bancnote si monede de 10 sau 5 bani... nu stiu, cumva monedele de 50 de bani parca le primesc cel mai rar ca rest si le "marit" cel mai rapid dupa aia :-??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu evit sa iau cos. In cazul de fata ma gandeam ca poate de aia a tras masina asa de aproape: ca sa nu riste sa piarda 50 de bani :d (ca daca ii uita acolo)

      Ștergere
  2. Si cand te gandesti ca poate e unul din superiorii de la Lidl... si a zis oricum stau 5 min pana completez actele astea...
    Nu stiu daca ai vazut dar astia de la Lidl au desenat pe asfalt pe unele locuri de parcare o mama cu un copil, cred ca te gandesti si tu la ce ma gandesc si eu ca inseamna acel simbol. Si de cand a nascut sotia, ma tot uit sa vad ce fel de persoane parcheaza acolo, si de f multe ori ma apuca frustrarea, ca imi vine sa le zic la astia de la Lidl sa stearga simbolu ala de pe jos ca oricum nu il respecta nimeni (sa nu mai zic de celebrele locuri pentru cei cu handicap).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e sef care a parcat acolo cu atat mai rau ca da exemplu prost :P

      Am vazut locurile alea marcat 'special', scriam acum mai mult timp despre ele (articolul este aici). Tot cred ca e discriminare la adresa barbatilor :))

      Ștergere
  3. La aceeasi locatie, ieri, ni s-a lovit masina parcata regulamentar, de catre unul cu ceafa groasa, nesimtit de spete inferioare, care a binevoit sa plece bine-merci. Am intrat in posesia nr lui de inmatriculare (notat de un martor ocular) dar ce folos, cine are timp sa stea cu orele la politie, iar apoi mitocanul sa nu recunoasca? Mergem pe casco, e mai repede, chiar daca nu voi avea placerea sa-i vad moaca cretinului.
    Daca citeste postarea asta (in cazul in care stie sa citeasca), ii transmitem numai bine si ii uram sa isi aduca aminte ce a facut atunci cand nu ii va merge tocmai bine si se va intreba de ce. Nu ramane nimic neplatit pe lumea asta, are grija "cineva de Sus"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe tine macar te ajuta Casco. Dar in cazul smecherului cu jeep care a fugit cu victima pe care a calcat-o in parcare... cine stie ce s-o mai fi intamplat. Politia si SMURDUL aveau numarul de inmatriculare, poate l-au gasit sau poate nu...

      Ștergere
    2. Politia iti poate da si tie amenda pentru ca nu ai anuntat un incident.

      Ștergere
    3. Stiu niste prieteni care au luat amenda la mare ca le-a intrat unul in camera si le-a furat telefoanele: aveau geamul deschis, drept urmare ei au fost de vina :))

      Ștergere
    4. @Ioana: intre timp situatia s-a schimbat: "şoferii care îşi găsesc maşinile lovite în parcare sunt obligaţi, începând de sâmbătă 19 ianuarie 2013, să se prezinte în termen de 24 de ore la birourile de constatare a accidentelor uşoare pentru eliberarea dovezii de reparaţie. Măsura se aplică şi pentru cei care au CASCO. Până acum, ei puteau să-şi repare maşinile direct cu dovada eliberată de la compania unde erau asiguraţi."

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...