luni, 5 decembrie 2011

Revoltator! Santierul de langa gara face victime printre civili!

O brasoveanca a fost doborata pe un trotuar de langa
gara Brasov de o poarta improvizata la intrarea pe un santier
In urma cu mai putin de o ora a avut loc un accident in zona Garii Brasov. In parcarea mall-ului My Place de langa gara se construieste un hotel de 4 stele. Perimetrul lucrarii a fost imprejmuit cu un gard de tabla (chiar si o parte din trotuarul din fata mall-ului, astfel pietonii ocolesc prin strada).

Din cauza vantului care batea cu putere una din portile santierului s-a desprins si a cazut peste o femeie care trecea pe trotuar. Aceasta a fost izbita puternic de poarta si a fost doborata la pamant. In urma acestei lovituri femeia a ramas intinsa pe asfalt cu capul spart. Soferul si pasagerii unei curse care pleca spre Italia i-au acordat primul ajutor deoarece femeia sangera abundent. La scurt timp au ajuns la fata locului un echipaj al Ambulantei Brasov si al Politiei Brasov. Femeia ranita, in varsta de aproximativ 50 de ani,  a fost transportata cu ambulanta la spital.


Mai multi mesteri analizand locul faptei dupa ce
o poarta a cazuta peste o femeie care trecea pe trotuar


Nici nu s-a pus problema vreunei masuratori din partea politistilor deoarece acestia se uitau calmi la angajatii santierului care au mutat poarta cazuta, de pe trotuar pe spatiul santierului. Dupa ce au imprastiat curiosii s-au razgandit si l-au chemat pe un cetatean sa dea o declaratie deoarece acesta insista ca este martor al intregului incident.

Voi reveni cu fotografii si filmari in exclusivitate de la acest incident. (am adaugat poze si filmare. sper ca doamna se simte bine, iar vinovatii sa plateasca!)



La cateva ore dupa incidentul in care poarta santierului de la hotelul din parcarea My Place a fost daramata de vant si a lovit grav o brasoveanca care se afla pe trotuar... doar o panglica alb-rosie mai restrictioneaza accesul pe santier. Seful de santier urmeaza sa dea socoteala in privinta lucrarii de montare a gardului imprejmuitor si a portii de acces. Se pare ca punctele de sudura menite sa fixeze poarte pe stalpii de sustinere nu au rezistat, provocand acest accident.
Update 7.12.2011 - La 2 zile de la incident poarta a fost sudata,
iar gardul lateral a fost inaltat pentru a nu se putea
observa activitatea de pe santier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...