duminică, 27 noiembrie 2011

Stadiu lucrari Parcul Tiberiu Brediceanu

Pe zona Aleii Tiberiu Brediceanu (aleea indragostitilor de sub Tampa) se construieste Parcul Tiberiu Brediceanu. Din ce am auzit va fi un parc foarte mare (pe care brasovenii il merita) si care urma chiar sa fie gata anul acesta? Parca asa il auzisem pe primar in urma cu ceva timp.

Din pacate prima impresie nu a fost una tocmai buna. Adica da... s-a facut toaletarea copacilor din zona (curatarea lor si a boschetilor), s-au sapat niste santuri pentru noi stalpi de iluminat, s-au mai pus borduri si s-au refacut una-doua alei.



Dar aleile vechi si bancile sunt pline de un strat gros de noroi si pamant (adica nu pot fi folosite) si nu prea mi-am dat seama sa fi adus ceva mobilier nou in zona. Sper ca nu aceasta este lucrarea finalizata pentru mult asteptatul Parc Tiberiu Brediceanu.


2 comentarii:

  1. salut,

    stii cumva cine face lucrarea ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Primul instinct mi-a zis ca sigur cei de la Purline se ocupa si de aceasta lucrare! Ei sunt cei care se ocupa si de amenajarea Parcului Noua sau de curatenia zilnica si excesiva a Parcului Tractorul. Sunt in top pentru colaborarile cu Primaria Brasov.

    Pentru Parcul Tiberiu Brediceanu se pare ca Purline Impex se ocupa impreuna cu firma Garden Center Grup. Ambele firme au participat la licitatie si au castigat: sursa

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...