vineri, 2 decembrie 2011

Aprinderea bradului din Piata Sfatului


Marti, 6 decembrie 2011, va avea loc in Piata Sfatului din Brasov ceremonia de aprindere a luminilor si a bradului de Craciun incepand cu ora 17:00.

Cu aceasta ocazie trupa Directia 5 va sustine un concert extraordinar in Piata Sfatului.


Acest lucru nu poate decat sa imi aduca aminte de teribil de neplacuta experienta de anul trecut cand brasovenii aproape ca s-au calcat in picioare ca vitele din cauza proastei organizari.

Dupa un mic concert de incalzire, primarul Brasovului a tinut un discurs in cinstea bradului de Craciun, insa din cauza unor probleme tehnice aproape nimeni din Piata Sfatului nu auzea ce se povesteste pe scena.



Asa ca o parte au inceput sa paraseasca Piata Sfatului indreptandu-se spre strada Republicii. Momentul a fost extrem de neinspirat deoarece acea iesire era deja prea aglomerata din cauza turistilor care continuau sa urce pe Republicii pentru a vedea "marea minune" din Piata Sfatului. Ciocnirea celor doua turme datorita teribilei organizari nu am sa o uit niciodata.

Cel mai neplacut moment petrecut vreodata la un spectacol din Brasov! Iar amalgamul de brasoveni care nu au mai iesit de mult in civilizatie si turisti scapati din lesa a fost fatal. Doamne fereste sa fi anuntat careva ca se dau acadele gratis ca nebunii erau in stare sa faca moarte de om impingand turma peste copii, batrani, gravide si oricine era destul de "neinspirat" sa nu faca fata fortei manata de prostie. Dezgustator si suficient! Refuz sa cred ca anul acesta va fi o organizare mai buna.

Asadar, in sezonul 2011, spectacolele din Piata Sfatului vor fi: Directia 5 si foc de artificii (6 decembrie) si Stefan Hrusca (20 decembrie). In toate celelalte zile vor canta si colinda diferite coruri si interpreti de la scolile si liceele din Brasov.

2 comentarii:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...