marți, 27 decembrie 2011

Ce au facut brasovenii de Craciun?


De Craciun, brasovenii nu au iesit la gratare! Pe 25 decembrie, la numai cateva ore dupa ce Mos Craciun vizitase brasovenii, acestia au ales sa petreaca Craciunul alaturi de familie si prieteni, dar nu la gratar!

Astfel, la locul special amenajat pentru gratare de langa lacul din Noua nu era nimeni dornic de mici si bere. Vreo 2-3 persoane se delectau cu un termos plin cu vin fiert si multi mai multi se plimbau pe aleea din jurul lacului, insa nimeni la gratare. Asta a fost o surpriza mare :)






Pe langa traditionala masa de Craciun - in familie - brasovenii au ales sa se plimbe pe Republicii si prin parcuri, au iesit la patinoar sau au mers in Poiana Brasov. Multi au ales drumul vechi de la Pietrele lui Solomon pentru a ajunge in Poiana.

Desi marile magazine si malluri din Brasov au fost inchise in prima zi de Craciun, asta nu a starpit dorinta oamenilor de a se "plimba" printre rafturi, asa ca inca de luni dimineata de la prima ora acestia au luat cu asalt supermarketurile pentru sucuri si bauturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...