vineri, 2 decembrie 2011

Un nou accident pe Saturn

In urma cu o ora a avut loc un nou accident la o trecere de pietoni din Brasov. Trecerea de pietoni este situata intre magazinul Lidl si Centrul Comercial Orizont 3000 (la statia de autobuze RAT - Neptun) si este prevazuta cu semafor care este actionat cu un buton de catre pietoni. Din fericire nu au existat victime, dar la aceeasi trecere de pietoni au mai fost accidente mai grave.

Aceasta trecere de pietoni de la statia Neptun de pe bulevardul Saturn este extrem de aglomerata facand legatura cu Piata Astra si scolile si gradinitele din zona. Din pacate astfel de accidente au loc destul de des, la trecerile de pietoni cu sau fara semafor, mai ales din cauza vitezei excesive cu care se deplaseaza soferii grabiti.




In acest caz a fost vorba de neatentia unui sofer incepator, care la volanul unui Volkswagen break inmatriculat in Brasov a lovit din spate un jeep Suzuki inmatriculat in Sibiu care stationa la semafor. In urma impactului autovehicolul marca Suzuki a ajuns cu totul pe trecerea de pietoni. Doar norocul a facut ca masina tamponata sa nu loveasca persoanele de pe trecerea de pietoni (un tata cu 2 copii) care se indreptau catre scoala. Acestia se aflau pe marginea opusa a trecerii de pietoni si au avut norocul ca masina tamponata sa se opreasca langa ei.

Voi reveni astazi cu imagini de la locul accidentului si cu o filmare cu primele secunde de dupa accident, chiar din momentul cand soferul incepator coboara din masina si constata daunele provocate de lispsa sa de atentie. Nu a observat culoarea rosie a semaforului, nu a observant pietonii care traversau regulamentar strada si nu a observat masina care deja stationa la semafor. Sau le-a observat prea tarziu. Masina tamponata nu avea semne "grave" ale accidentului, insa Volkswagenul soferului vinovat a fost avariat grav in partea din fata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...